Триває підготовка до чергової другої сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання
15 гру, 2020 0 Коментарів 769 Переглядів

Триває підготовка до чергової другої сесії Болехівської міської ради VIII демократичного скликання

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина від 04.12.2020 року № 220 «Про скликання чергової 2 сесії Болехівської міської ради VІІI демократичного скликання», 22 грудня 2020 року у Народному домі м.Болехова відбудеться друга сесія Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання. Попередньо на засіданнях постійних комісій депутати Болехівської міської ради обговорюють питання, які виносять на розгляд чергового пленарного засідання Болехівської міської ради. 
Сьогодні, 15 грудня 2020 року, у Болехівській міській раді відбулося перше засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, сільського та лісового господарства, підприємництва, інвестицій з використання природних ресурсів, рекреації та туризму. Участь у її роботі взяли голова постійної комісії Валерій Гутак, члени комісії Василь Клим, Мар’яна Гошовська, перший заступник міського голови Василь Юрочко, секретар міської ради Ігор Герецький, начальник відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому Богдан Чех, головна спеціалістка з питань економіки, зовнішньоекономічної діяльності та туризму відділу ЖКГБТЕБ міськвиконкому Ірина Савчин, головна спеціалістка з питань економіки, зовнішньоекономічної діяльності та туризму відділу ЖКГБТЕБ міськвиконкому Мар'яна Вакілова, начальник відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Ярослав Голубка.
Перш за все на порядку денному присутні на засіданні комісії розглянули питання про обрання заступника голови та секретаря постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, сільського та лісового господарства, підприємництва, інвестицій з використання природних ресурсів, рекреації та туризму. За пропозицією голови постійної комісії члени комісії вирішили затвердити заступником голови комісії Клима Василя Ярославовича, а секретарем комісії – Гошовську Мар'яну Степанівну.
У ході засідання комісія розглянула також питання щодо затвердження заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів. Секретар міської ради Ігор Герецький зачитав проєкт рішення, у якому міський голова Іван Яцинин, відповідно до ч 2 ст. 51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», запропонував на розгляд депутатів кандидатуру Калитин Ілони Романівни на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів. За результатами обговорень члени комісії вирішили обговорити кандидатуру на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів під час засідання погоджувальної ради.
Далі на порядку денному постійна депутатська комісія опрацювала проєкти рішень, що відносяться до її компетенції, а це про Програму розвитку малого і середнього підприємництва Болехівської міської ради на 2021-2022 роки та Програму розвитку туризму Болехівщини на 2021-2025 роки.
Обговоривши вищезазначені проєкти рішення, члени комісії вирішили подати їх на затвердження на черговому пленарному засіданні міської ради.

Триває підготовка до роботи другої сесії Болехівської міської ради VІІІ демократичного скликання

У Болехівській міській раді триває підготовка до пленарного засідання другої сесії. Основною складовою підготовчого процесу є засідання постійних комісій. Сьогодні, 10 грудня 2020 року, депутати Болехівської міської ради працювали у постійній...

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, 10 червня 2020 року о 10.00 год. у Народному домі м.Болехова (вул.С.Стрільців,12) відбудеться чергове пленарне засідання LII сесії Болехівської міської ради VІІ демократичного скликання....

Триває робота у комісіях міської ради

Нагадуємо, що відповідно до розпорядження міського голови, 25 лютого 2020 року у Болехівській міській раді відбудеться чергове пленарне засідання 51 сесії міської ради VІІ демократичного скликання. Попередньо на засіданнях постійних комісій депутати...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація