Разом допомагаємо тим, у  кого війна відібрала дім
13 травень, 2022 0 Коментарів 618 Переглядів

Разом допомагаємо тим, у кого війна відібрала дім

Від початку повномасштабного вторгнення росії Болехівщина прийняла вже понад 2300 тимчасово переміщених осіб. Міська рада спільно зі старостами старостинських округів, волонтерами  та пересічними громадянами щоденно роблять усе можливе та працюють над тим, аби людям, які були вимушені покинути власні квартири та будинки в районі окупації чи проведення бойових дій, створити максимально комфортні умови проживання.

Саме для внутрішньо переміщених осіб у будівлях Народного дому міста Болехова та територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) розгорнули пункти збору та надання гуманітарної допомоги. Сюди з першого дня війни кожен з вас зносив усе необхідне, усе те, чим міг поділитися.  Тут розвантажували та видавали допомогу, яка завдяки волонтерам прибувала з різних куточків світу.

Усі ті, хто стикнувся з жахом війни, впродовж двох місяців могли взяти в пунктах чоловічий, жіночий і дитячий одяг та взуття, подушки, ковдри й постіль, матраци, памперси, дитяче харчування й іграшки, засоби гігієни, побутові та інші необхідні для життя речі, а також продукти харчування.

Крім того, внутрішньо переміщені особи, які проживають на території громади, мають можливість отримати продуктові набори, одяг та речі першої необхідності у Болехівському ліцеї №1 "Академічний", куди також прибуває левова частка гуманітарних вантажів з-за кордону. 

Дякуємо кожному з вас, хто нон-стоп працює та допомагає, хто жертвує своїм особистим часом, хто налагоджує чіткі комунікаційні зв’язки, логістичні шляхи, хто приймає, сортує та видає,  хто приносить.

У кожного з вас – своя передова! І разом ми обов’язково переможемо!

Нагадуємо, пункти збору та надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам діють за адресами:
- Народний дім м.Болехова, вул. С.Стрільців,12;
- територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Болехова, вул.Д.Галицького, 39.

Понад 2300 людей зареєструвались у громаді як внутрішньо переміщені особи

У Болехівській громаді станом на 05.05.2022 зареєстровано вже понад 2300 внутрішньо переміщених осіб, які покинули свої домівки через повномасштабне російське вторгнення. Понад 100 евакуйованих людей розміщені у комунальних закладах громади, решта –...

На Болехівщині прихисток знайшли понад 1300 людей

Болехівщина продовжує приймати внутрішньо переміщених осіб з тих областей нашої країни, де зараз тривають активні бойові дії. У більшості випадків люди прибувають до своїх родичів, друзів чи знайомих, а також винаймають житло на території громади. Є...

До уваги тимчасово переміщених на територію Болехівської громади осіб!

У приміщенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Болехова за адресою: м.Болехів, вул.Д.Галицького, 39 (другий поверх) працює банк одягу для тимчасово переміщених громадян, які вимушено покинули власні...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація