Пам’ятаємо всіх, хто загинув у боротьбі за нашу країну
29 сер, 2022 0 Коментарів 385 Переглядів

Пам’ятаємо всіх, хто загинув у боротьбі за нашу країну

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 

Відважні воїни пожертвували найдорожчим – своїм життям – щоб ми могли прокидатися у своїх теплих ліжках і без остраху розмовляти рідною мовою, щоб наші діти росли під мирним небом та будували гідне майбутнє, щоб український народ був вільним. Вони загинули за наше мирне небо, за нашу перемогу, яка чекає нас попереду.

На вшанування полеглих героїв, котрі, відстоюючи свободу і незалежність країни, віддали свої життя в ім’я майбутніх поколінь, секретар міської ради Ігор Герецький, перший заступник міського голови Василь Юрочко, заступниця міського голови Ілона Калитин та керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків поклали квіти до пам’ятного знаку - Хреста Героям ОУН-УПА.

Присутні запалили лампадки та хвилиною мовчання і молитвою вшанували світлу пам’ять Героїв громади, та усіх захисників і захисниць України, які поклали своє життя на захист України.

Дякуємо вам, ми ніколи не забудемо ваш подвиг! Пам'ять про кожного полеглого оборонця, про їхню відвагу та стійкість надійно берегтиметься в наших серцях та житиме у вільній, квітучій та незалежній Україні.

Слава Україні! Героям слава!

У День Героїв вшанували борців за волю України

23 травня в Україні відзначають День Героїв - день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, свято величі духу українських вояків. У Болехові борців за волю України: лицарів Київської Русі, козаків...

У Болехові вшанували пам’ять Тараса Шевченка

За доброю традицією, яка передається із покоління до покоління, з нагоди 207-ї річниці із дня народження Тараса Шевченка в Болехові вшанували пам’ять Великого Кобзаря. У пошануванні духовного батька української нації взяли участь міський голова...

Велике Йорданське Водосвяття

Сьогодні, 19 січня 2021 року, міський голова Болехова Іван Яцинин, перший заступник міського голови Василь Юрочко та керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків долучилися до Великого Йорданського Водосвяття на березі річки Лужанка у Гошеві. ...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація