На пленарному засіданні затвердили міські цільові Програми на наступний рік
26 лис, 2019 0 Коментарів 1 099 Переглядів

На пленарному засіданні затвердили міські цільові Програми на наступний рік

Сьогодні, 26 листопада 2019 року, відбулася чергова 48 сесія Болехівської міської ради VII демократичного скликання. Головував на пленарному засіданні міський голова Богдан Мельник. Для роботи у 48 сесії зареєструвалося 15 депутатів міської ради. Участь у її роботі взяли депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Черневий, керівники управлінь та відділів міськвиконкому.
Після затвердження порядку денного, депутати заслухали звіт про виконання міського бюджету міста Болехова за 9 місяців 2019 року та затвердили його, внесли зміни до міського бюджету на 2019 рік та до фінансового плану КНП «Центр первинної медичної допомоги» Болехівської міської ради Івано-Франківської області на 2019 рік.
Відтак міські обранці розглянули та затвердили низку міських цільових Програм на наступний рік.
Ствердними рішеннями депутати Болехівської міської ради підтримали проєкти, які стосувалися готовності виділення коштів з міського бюджету у 2020 році для проведення ремонту приміщень Центру надання адміністративних послуг із облаштуванням безбар’єрного доступу до фронт-офісу людей з інвалідністю й санітарної кімнати для них, а також часу прийому суб’єктів звернень у Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Болехівської міської ради.
Одноголосним було і рішення депутатів щодо визначення Болехівського комбінату комунальних підприємств переможцем конкурсу з вивезення побутових відходів на території міста Болехова.
Схвалили депутати Болехівської міської ради й проєкти рішень щодо надання матеріальної допомоги.
Підтримав депутатський корпус і ряд проєктів рішень, які стосувалися впорядкування земельних відносин. А це затвердження Порядку закупівлі послуг з виконання робіт із землеустрою та оцінки земель на конкурентних засадах Болехівською міською радою, надання дозволів на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі земельних ділянок у власність, продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення, вихід із членів особистого селянського господарства тощо.
У результаті своєї роботи депутати міського представницького органу ухвалили проєкти рішень із 52 питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.
Після завершення розгляду питань порядку денного депутати цікавилися ходом ремонту дороги Болехів-Гериня. Як пояснив міський голова Богдан Мельник, це питання він особисто тримає на контролі. З метою врегулювання різноманітних питань, які виникають у ході проведення робіт на об’єкті, вчора міський голова зустрівся з директором Державного підприємства «Дороги Прикарпаття» Андрієм Сазоновим, яке є замовником робіт. Керівник підприємства наголосив, що при сприятливих погодних умовах впродовж двох тижнів роботи будуть завершені. Відповідно до проєкту, цього року проведуть капітальний ремонт дорожнього полотна на близько чотирикілометровій ділянці дороги Гериня-Болехів (від моста на вул..Січ.Стрільців до початку об’їзної дороги зі сторони Моршина). Технагляд за роботою здійснює Івано-Франківська обласна державна адміністрація. На разі працівники підприємства вирівняли частину дорожнього полотна та встелили гравійно-піщану суміш з додаванням цементу. До кінця цього тижня планують влаштувати один шар асфальтного покриття на підготовлену ділянку дороги. Відповідно до проєкту, капітальний ремонт дорожнього полотна проведуть і на роздоріжжі біля каплиці Івана Хрестителя. Після асфальтування дороги облаштують з’їзди на вулиці.

Бюджетна комісія міської ради обговорила фінансові питання

Сьогодні, 25 жовтня 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли голова комісії Марія...

Болехівська міська рада провела 46 пленарне засідання

Сьогодні, 24 вересня 2019 року, відбулося чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Головував на сесії, відповідно до розпоряджень міського голови, секретар міської ради Ігор Герецький. Участь у роботі 46 пленарного засідання...

Постійна депутатська комісія міської ради з питань бюджету провела чергове засідання

Сьогодні, від 20 вересня 2019 року року, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради Стельмах М.Я., Павлик...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація