Головне із засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради
25 травень, 2023 0 Коментарів 269 Переглядів

Головне із засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради

25 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Іван Яцинин. На засідання прибуло 12 членів виконкому. Серед запрошених були керівники та головні спеціалісти відділів міськвиконкому.
Присутні розглянули низку питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності міста.

Відповідно до порядку денного члени виконавчого комітету розглянули та одноголосно підтримали проєкт рішення про затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення.

Наступне питання, яке було обговорено та схвалено про приватизацію квартири на звернення жительки Болехова.

Відтак члени виконавчого комітету внесли зміни до рішення виконавчого комітету від 25.02.2010 № 67 «Про надання квартир, придбаних Державною іпотечною установою».

Опісля на засіданні був ухвалений проєкт рішення, що стосувався видалення аварійного дерева (туї західної) на території закладу дошкільної освіти «Зірочка».

Були підтримані й рішення, що стосувалися захисту прав та інтересів дітей.
 
Загалом під час засідання виконавчого комітету  було розглянуто та ухвалено 10 рішень. Згідно з регламентом та чинним законодавством усі ухвалені рішення згодом будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Болехівської міської ради у рубриці «Нормативні документи»-«Рішення виконавчого комітету».

Важливе із чергового засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 27 квітня 2023 року, під головування міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засідання прибуло 13 членів виконкому. Участь у його роботі взяли керівники та головні...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 січня 2023 року, під головування міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засідання прибуло 13 членів виконкому. Участь у його роботі взяли керівники та головні...

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 25 листопада, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного внесли 11 питань. У засіданні взяли участь 12 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь та відділів міськвиконкому,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація