Важливе із чергового засідання виконавчого комітету
27 кві, 2023 0 Коментарів 239 Переглядів

Важливе із чергового засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 27 квітня 2023 року, під головування міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засідання прибуло 13 членів виконкому. Участь у його роботі взяли керівники та головні спеціалісти управлінь, відділів міськвиконкому. Присутні розглянули низку питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Відповідно до порядку денного члени виконавчого комітету насамперед заслухали та обговорили звіт про виконання бюджету Болехівської міської територіальної громади  за І квартал 2023 року. Дане рішення було ухвалено одноголосно.

Опісля затвердили рішення про  організацію відпочинку і  оздоровлення дітей у 2023 році. Відповідно до нього оздоровча кампанія у громаді розпочнеться 31 травня 2023 року. При міських та сільських ліцеях, а також на базі Болехівської ДЮСШ діятимуть табори з денним перебуванням та одноразовим харчуванням тривалістю 14 днів.

Також  були підтримані проєкти рішень, що стосувалися  опалювального періоду 2022-2023 року, та підготовки установ, організацій бюджетної сфери міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 року.

Відтак члени виконкому внесли зміни у додаток до рішення виконавчого комітету Болехівської міської ради від 26.05.2022 № 49  «Про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Болехівської міської ради» та затвердили склад комісії щодо зарахування, переведення і відрахування дітей у закладах дошкільної освіти Болехівської міської ради.

Одноголосно було ухвалено проєкт  рішення про передачу товарно- матеріальних цінностей з балансу (на баланс) Болехівського комбінату 
комунальних підприємств. Даним рішенням надано дозвіл на безоплатну передачу  43,5 м. куб. дров з балансу Болехівського комбінату комунальних підприємств на баланс Болехівської центральної міської лікарні.

Окрім цього члени виконавчого комітету погодили видалення аварійного сухого дерева на вулиці Коперника  у м. Болехові.
Далі було ухвалено ряд рішень, що стосувалися захисту прав та інтересів дітей.
Загалом було розглянуто та ухвалено 13 рішень.

Із засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 30 березня 2023 року, під головування міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засідання прибуло 12 членів виконкому. Участь у його роботі взяли керівники та головні...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 січня 2023 року, під головування міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засідання прибуло 13 членів виконкому. Участь у його роботі взяли керівники та головні...

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Сьогодні, 15 грудня 2022 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засідання прибуло 11 членів виконкому. Участь у його роботі взяли працівники управлінь та...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація