Відбулося засідання виконавчого комітету
26 січ, 2023 0 Коментарів 266 Переглядів

Відбулося засідання виконавчого комітету

    Сьогодні, 26 січня 2023 року, під головування міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засідання прибуло 13 членів виконкому. Участь у його роботі взяли керівники та головні спеціалісти відділів міськвиконкому. Присутні розглянули низку питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади. 
Відповідно до порядку денного члени виконавчого комітету насамперед обговорили та погодили проєкт Програми соціально-економічного та культурного розвитку Болехівської територіальної громади на 2023 рік. Опісля на засіданні ухвалили проєкт рішення про  здійснення державної регуляторної політики виконавчим комітетом Болехівської міської ради у 2022 році.
   Відтак визначили види та перелік об’єктів на 2023 рік, на яких зможуть виконувати кримінальне покарання чи адміністративні стягнення особи, яким відповідно до вироку (постанови), рішення суду буде призначено громадські роботи, а також перелік об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для осіб, які притягнуті до адміністративної та кримінальної відповідальності, у виді суспільно-корисних робіт у 2023 році.  
  Також були ухвалені рішення про продовження договору оренди приміщення та про видалення аварійного дерева на площі І.Франка в Болехові, відповідно до заяви громадина та на підставі акту обстеження зелених насаджень.   
      Окрім цього, було ухвалено три рішення, що стосуються правочинів,  захисту прав та інтересів дітей.
   Загалом під час засідання виконавчого комітету  було розглянуто та ухвалено 10 питань порядку денного. Згідно з регламентом та чинним законодавством усі ухвалені рішення згодом будуть оприлюднені на офіційному вебсайті міської ради у рубриці «Нормативні документи»-«Рішення виконавчого комітету».

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Сьогодні, 15 грудня 2022 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засідання прибуло 11 членів виконкому. Участь у його роботі взяли працівники управлінь та...

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні,7 грудня 2022 року, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, під головуванням міського голови Івана Яцинина. На засідання прибуло 10 членів виконкому. Участь у його роботі взяли працівники управлінь...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 жовтня 2022 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, під головуванням першого заступника міського голови Василя Юрочка. На засідання прибуло 12 членів виконкому. Участь у його роботі взяли...

0 Коментарів

Авторизація