Відбулося засідання виконавчого комітету
27 жов, 2022 0 Коментарів 520 Переглядів

Відбулося засідання виконавчого комітету

   Сьогодні, 26 жовтня 2022 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, під головуванням першого заступника міського голови Василя Юрочка. На засідання прибуло 12 членів виконкому. Участь у його роботі взяли керівники та головні спеціалісти управлінь та відділів міськвиконкому, депутати міської ради. Присутні розглянули низку питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади. 
Відповідно до порядку денного заступник начальника фінансового управління міськвиконкому Лідія Дичко ознайомила членів виконкому та запрошених  із проєктом рішення  про виконання бюджету Болехівської міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року. Даний проєкт рішення був ухвалений одноголосно. Опісля  був підтриманий проєкт рішення про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік. Документом внесено зміни в бюджетні призначення по головних розпорядниках коштів бюджету міської територіальної громади. 
   Відтак члени виконавчого комітету підбили підсумки оздоровчої кампанії дітей у 2022 році. На фінансування заходів програми на 2022 рік було передбачено 100 тис. грн., із яких було придбано 10 путівок для дітей пільгових категорій до ЛОК «Дружба» Витвицької ТГ. Всі кошти передбачені на оздоровлення були використані в повному обсязі.
    Опісля члени виконавчого комітету затвердили ряд міських цільових програм.
   Одностайно були ухвалені проєкти  рішень про надання одноразової грошової допомоги, батькам загиблих військовослужбовців при захисті Батьківщини.    Відтак було ухвалено проєкт рішення, яким затверджено Положення та посадовий склад міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Болехівської територіальної громади.
  Також було ухвалено проєкт рішення про надання допомоги на поховання громадян. 
    Одноголосно було ухвалено проєкт рішення про проведення заходів по декомунізації, яким передбачено проведення моніторингу назв вулиць та об’єктів у населених пунктах Болехівської територіальної громади на предмет наявності комуністичної, нацистської символіки та пропаганди комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів та проведення громадського обгорнення з метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій щодо перейменування назв вулиць у населених пунктах територіальної громади.
    Далі був ухвалений проєкт рішення, яким затверджено перелік закладів для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб. Відповідно до проєкту рішення до таких приміщень були віднесені Болехівський ліцей №1 «Академічний», терапевтичне відділення КНП «Болехівська ЦМЛ», громадська будівля (колишній дитячий садок) на вул. Січових Стрільців.
      Окрім цього, було ухвалено ряд рішень, що стосуються правочинів,  захисту прав та інтересів дітей.
   Загалом під час засідання виконавчого комітету  було розглянуто та ухвалено 23 питання порядку денного. Згідно з регламентом та чинним законодавством усі ухвалені рішення згодом будуть оприлюднені на офіційному вебсайті міської ради у рубриці «Нормативні документи»-«Рішення виконавчого комітету».
            

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 25 серпня 2022 року, під головуванням першого заступника міського голови Василя Юрочка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Участь у його роботі взяли 11 членів виконавчого комітету, керівники та...

Відбулося засідання виконавчого комітету: коротко про головне

Сьогодні, 28 липня 2022 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося засідання виконавчого комітету. Участь у його роботі взяли 11 членів виконавчого комітету, керівники та працівники управлінь, відділів міськвиконкому. На порядок...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 24 травня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного було внесено 10 питань. У засіданні взяли участь 16 членів виконавчого комітету, начальники управлінь та відділів міськвиконкому . Члени...

0 Коментарів

Авторизація