Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету
07 гру, 2022 0 Коментарів 298 Переглядів

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

    Сьогодні,7 грудня 2022 року, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, під головуванням міського голови Івана Яцинина. На засідання прибуло 10 членів виконкому. Участь у його роботі взяли працівники управлінь та відділів міськвиконкому. На розгляд було винесено 4 питання порядку денного. 
    Відповідно до порядку денного заступник начальника фінансового управління міськвиконкому Лідія Дичко ознайомила членів виконкому та запрошених  із проєктом рішення  про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік.  Документом внесено зміни в бюджетні призначення відповідно до листів, які надійшли від управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому та КНП «Болехівська ЦМЛ». Відтак члени виконавчого комітету ухвалили проєкт рішення про затвердження Подання про доцільність громадянки бути опікуном над особою, яка є особою з інвалідністю. 
    Опісля члени виконавчого комітету внесли зміни до рішення виконавчого комітету «Про створення матеріального резерву Болехівської територіальної громади для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій».
   Одностайно було ухвалено проєкт  рішення про передачу з балансу (на баланс) Болехівського комбінату комунальних підприємств. Даним рішенням надано дозвіл на безоплатну передачу  9,3 м.куб. дров з балансу Болехівського комбінату комунальних підприємств на баланс Тисівського ліцею.  
    Всі проєкти рішення винесені на розгляд позачергового засідання виконавчого комітету були ухвалені одноголосно. 
Згідно з регламентом та чинним законодавством усі ухвалені рішення згодом будуть оприлюднені на офіційному вебсайті міської ради у рубриці «Нормативні документи»-«Рішення виконавчого комітету».

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Вчора, 24 листопада 2022 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 13 членів виконкому, серед запрошених були керівники та спеціалісти управлінь та відділів...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 жовтня 2022 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, під головуванням першого заступника міського голови Василя Юрочка. На засідання прибуло 12 членів виконкому. Участь у його роботі взяли...

Відбулося засідання виконавчого комітету: коротко про головне

Сьогодні, 28 липня 2022 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося засідання виконавчого комітету. Участь у його роботі взяли 11 членів виконавчого комітету, керівники та працівники управлінь, відділів міськвиконкому. На порядок...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація