Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
25 лис, 2022 0 Коментарів 304 Перегляди

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

    Вчора, 24 листопада 2022 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 13 членів виконкому, серед запрошених були керівники та спеціалісти управлінь та відділів міськвиконкому. 
    На порядок денний було винесено 10 питань. 
   Насамперед було розглянуто фінансові питання, зокрема  внесено зміни до бюджету Болехівської територіальної громади на 2022 рік.
    Відтак було розглянуто питання про встановлення вартості харчування у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Болехівської міської ради у 2023 році. Даним рішення  встановлено плату за харчування вихованців  дошкільних закладів у розмірі 55 гривень на одну дитину в день. З них: батьківська плата становитиме 33 гривні в день, що становить 60% від загальної вартості для міських закладів освіти та 22 гривні в день, що становить 40% загальної вартості для сільських закладів освіти, решту коштів фінансуватиметься з місцевого бюджету. Також даним рішенням звільнено від батьківської плати за харчування здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти на 100% дітей пільгових категорій.
     Опісля члени виконавчого комітету затвердили склад  Комітету з питань безперешкодного життєвого середовища для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.
     Також були ухвалені рішення про затвердження Подання про доцільність бути опікуном над особами з інвалідністю. 
Відтак ухвалені ряд рішень, що стосуються захисту прав дитини. Зокрема йшлося про доцільність тимчасового влаштування дитини на цілодобове перебування до Калуської спеціалізованої школи Івано-Франківської області (пансіону), про надання згоди на укладання договору-дарування житлового будинку з господарськими будівлями і спорудами та про доцільність позбавлення батьківських прав.
      За результатами засідання всі питання порядку денного були розглянуті та ухвалені.  Всі ухваленні рішенні будуть висвітлені на офіційному сайті Болехівської міської ради відповідно чинного законодавства.

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 22 вересня 2022 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Іван Яцинин. На засідання прибуло 10 членів виконкому. Участь у його роботі взяли керівники управлінь та відділів...

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 25 листопада, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного внесли 11 питань. У засіданні взяли участь 12 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь та відділів міськвиконкому,...

На засіданні виконавчого комітету підбили підсумки виконання бюджету, соціально-економічного

Вчора, 20 лютого 2020 року, під головуванням міського голови, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На порядок денний було...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація