Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
22 вер, 2022 0 Коментарів 540 Переглядів

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 22 вересня 2022 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Іван Яцинин. На засідання прибуло 10 членів виконкому. Участь у його роботі взяли керівники управлінь та відділів міськвиконкому, депутати міської ради. Присутні розглянули низку питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади. 

Відповідно до порядку денного начальниця фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб ознайомила членів виконкому та запрошених  із проєктом рішення про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік, який за результатами обговорень був підтриманий. Документом спрямували 350,0 тис. гривень на поточний ремонт приміщення терапевтичного відділення КНП «Болехівська ЦМЛ» для облаштування місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб, які надійшли з обласного бюджету за сприяння депутата обласної ради Юрія Мазура; виділили 100,8 тис. гривень Болехівському комбінату комунальних підприємств на матеріали для ремонту електромереж (придбання опор на площу Івана Франка); а також внесли зміни в бюджетні призначення по головних розпорядниках коштів бюджету міської територіальної громади.

Відтак члени виконавчого комітету перейшли до розгляду плану роботи виконавчого комітету на ІІІ квартал 2022 року. Цей проєкт рішення був ухвалений без доповнень та зауважень.

Одностайно було ухвалені проєкти рішень про затвердження фактичної мережі закладів загальної, середньої, дошкільної, позашкільної освіти управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради на 2022/2023 н.р. та планової мережі на 2023/2024 н.р. Крім цього, внесено зміни до рішення виконавчого комітету Болехівської міської ради від 25.11.2021 №145 «Про встановлення вартості харчування здобувачів закладів загальної середньої освіти, вихованців закладів дошкільної освіти та встановлення батьківської плати за харчування у закладах дошкільної освіти на 2022 рік. Зокрема, перелік пільгових категорій дітей, яких на 100% звільнили від плати за харчування, доповнили категорією дітей учасників бойових дій, які захищали, захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Далі на засіданні були ухвалені проєкти рішення, що стосувалися діяльності Комунального закладу «Болехівська мистецька школа» Болехівської міської ради. Зокрема, затверджено фактичну мережу на 2022-2023 навчальний рік та планову мережу на 2023-2024 навчальний рік, а також погоджено розмір плати за навчання, встановлено перелік пільг та документів для отримання пільг в мистецькій школі.

Також були розглянуті та підтримані питання  щодо проведення перереєстрації громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Болехівської міської ради, та зняття особи з числа дітей-сиріт, з квартирного обліку  у зв’язку з покращенням  житлових умов.

Далі члени виконкому ухвалили рішення про надання одноразової грошової допомоги Янишину Зеновію Михайловичу, батьку загиблого військовослужбовця, учасника бойових дій АТО Янишина Богдана Зеновійовича.

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради на ІІІ квартал 2022 року, члени виконкому ознайомилися із станом підготовки установ, організацій бюджетної сфери міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 року. А також заслухали звіт про роботу головного спеціаліста, еколога відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому за 2021 рік та І півріччя 2022 року, за підсумками розгляду якого зобов’язали доповідачку посилити контроль за додержанням жителями громади встановлених державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, зокрема Правил благоустрою території населених пунктів Болехівської територіальної громади.

Були підтримані й рішення, що стосувалися захисту прав та інтересів дітей, зокрема, надано  згоду на влаштування дітей до Долинського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей «Теплий дім», а також надано дозвіл на вчинення правочинів. 

Загалом під час засідання виконавчого комітету  було розглянуто та ухвалено 15 питань порядку денного. Згідно з регламентом та чинним законодавством усі ухвалені рішення згодом будуть оприлюднені на офіційному вебсайті міської ради у рубриці «Нормативні документи»-«Рішення виконавчого комітету».

Відбулося засідання виконавчого комітету: коротко про головне

Сьогодні, 28 липня 2022 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося засідання виконавчого комітету. Участь у його роботі взяли 11 членів виконавчого комітету, керівники та працівники управлінь, відділів міськвиконкому. На порядок...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 24 травня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного було внесено 10 питань. У засіданні взяли участь 16 членів виконавчого комітету, начальники управлінь та відділів міськвиконкому . Члени...

Відбулося перше засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Івана Яцинина

Сьогодні, 9 грудня 2020 року, відбулося перше засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Іван Яцинин. На засідання прибуло 16 членів виконкому. Серед запрошених були керівники управлінь та відділів...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація