Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради
15 гру, 2022 0 Коментарів 371 Перегляд

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Сьогодні, 15 грудня 2022 року, під  головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засідання прибуло 11 членів виконкому. Участь у його роботі взяли працівники управлінь та відділів міськвиконкому. На розгляд було винесено 6 питань порядку денного. 
    Відповідно до порядку денного начальник фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб ознайомила членів виконкому та запрошених  із двома проектами  рішень виконавчого комітету. Зокрема йшлося  про внесення змін до бюджету Болехівської територіальної громади на 2022 рік та про схвалення проєкту бюджету Болехівської міської ради на 2023 рік.
   Слід зазначити, що вчора, 14 грудня 2022 року, відповідно до розпорядження міського голови відбулося громадське обговорення основних показників проєкту міського бюджету на 2023 рік. Відтак члени виконавчого комітету ухвалили проєкт рішення про припинення з оперативного управління КНП «Болехівська ЦМЛ» індивідуально визначеного майна. Йдеться про вилучення приміщення фізкабінету, яке знаходиться на вул. Коновальця, 3 та передача даного приміщення в оперативне управління управлінню освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради для розміщення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр».
    Опісля члени виконавчого комітету внесли зміни до рішення виконавчого комітету «Про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Болехівської територіальної громади», а саме внесено зміни в склад даної комісії.  
     Також були розглянуті та ухвалені два проєкти рішення про видалення аварійних зелених насаджень, які підлягають зрізці відповідно до актів обстежень.     
    Всі проєкти рішення винесені на розгляд позачергового засідання виконавчого комітету були ухвалені одноголосно. 
   Згідно з регламентом та чинним законодавством усі ухвалені рішення згодом будуть оприлюднені на офіційному вебсайті міської ради у рубриці «Нормативні документи»-«Рішення виконавчого комітету».

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні,7 грудня 2022 року, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, під головуванням міського голови Івана Яцинина. На засідання прибуло 10 членів виконкому. Участь у його роботі взяли працівники управлінь...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 26 квітня 2022 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. У засіданні взяли участь 12 членів виконавчого комітету. На порядок денний було винесено три проєкти рішень, які були підтримані одноголосно....

Відбулося перше засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Івана Яцинина

Сьогодні, 9 грудня 2020 року, відбулося перше засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Іван Яцинин. На засідання прибуло 16 членів виконкому. Серед запрошених були керівники управлінь та відділів...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація