Про чергове засідання виконавчого комітету
29 чер, 2023 0 Коментарів 260 Переглядів

Про чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 29 червня 2023 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Участь у його роботі взяли 13 членів виконавчого комітету, керівники та працівники управлінь, відділів міськвиконкому.

На порядок денний  засідання було винесено 7 питань, які стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів. Після затвердження порядку денного члени виконкому перейшли безпосередньо до розгляду питань.

Насамперед начальник відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому Б. Чех доповів про підсумки проведеної весняної толоки. Члени виконавчого комітету вислухали дане питання  та одноголосно підтримали.

На засіданні також заслухали інформацію про виконання Плану роботи міськвиконкому за ІІ квартал 2023 року та затвердили План роботи міськвиконкому на ІІІ квартал 2023 року.

Одноголосно погодили зарахувати на чергу для покращення житлових умов громадян, які проживають у Болехівській територіальній громаді.
Були підтримані й рішення, що стосувалися захисту прав та інтересів дітей.

Усі проєкти рішень, винесені на розгляд чергового засідання виконавчого комітету, були ухвалені одноголосно.
Згідно з регламентом та чинним законодавством ухвалені рішення згодом будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Болехівської міської ради у рубриці «Нормативні документи»-«Рішення виконавчого комітету».

Із засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 30 березня 2023 року, під головування міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засідання прибуло 12 членів виконкому. Участь у його роботі взяли керівники та головні...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 24 червня, відбулося дев’яте засідання виконавчого комітету міської ради. У засіданні взяли участь 13 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь і відділів міськвиконкому, депутати Болехівської міської ради. До...

Відбулося перше засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Івана Яцинина

Сьогодні, 9 грудня 2020 року, відбулося перше засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Іван Яцинин. На засідання прибуло 16 членів виконкому. Серед запрошених були керівники управлінь та відділів...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація