Відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Болехівської територіальної громади на 2022-2027 роки
01 чер, 2021 0 Коментарів 1 428 Переглядів

Відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Болехівської територіальної громади на 2022-2027 роки

Сьогодні, 1 червня 2021 року, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Болехівської територіальної громади. 

На запрошення Болехівської міської ради участь у заході взяли виконавчий директор Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття» Ігор Мельничук та експерти громадської організації «Центр розвитку «Громада. UA» Андрій Пелехатий і Юрій Ломіковський. 

Відкрив засідання міський голова Іван Яцинин. Як голова робочої групи з розробки Стратегії, він привітав усіх присутніх, побажав плідної роботи та зазначив, що до кінця року Болехівська громада отримає розроблений спільними зусиллями план власного розвитку на найближчі роки та визначить вектори розвитку на майбутнє.

Відтак до слова запросили керівника Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття Ігоря Мельничука. Він розповів про важливість стратегічних документів, а саме: Стратегії розвитку громади, Плану реалізації Стратегії розвитку громади, середньострокового бюджетного планування тощо.

Для презентації та соціально-економічного аналізу громади слово надали головній спеціалістці з питань соціально-економічного розвитку відділу ЖКГ БТЕБ міськвиконкому Галині Васильків. 

Під час засідання члени робочої групи ознайомилися з методичними рекомендаціями зі стратегічного планування та його етапами; із станом соціально-економічного та культурного розвитку Болехівської територіальної громади; визначили подальші кроки з розробки Стратегії розвитку Болехівської територіальної громади на 2022-2027 роки та обговорили анкети-опитування для мешканців громади та бізнесу.
Запрошуємо усіх жителів Болехівської територіальної громади долучитися до розробки важливого документу, який стане визначальним для подальшого перспективного розвитку нашої громади.

Наступне засідання робочої групи, відповідно до затвердженого плану-графіку засідань, заплановано провести у липні, про що ми анонсуватимемо на офіційному сайті та на сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Розпочинається робота над розробкою Стратегії розвитку Болехівської територіальної громади

Болехівська міська рада розпочинає роботу з розробки Стратегії розвитку Болехівської територіальної громади на 2022-2027 роки. 1 червня 2021 року об 11.00 год в приміщенні Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості...

На Болехівщині розроблять Стратегію розвитку Болехівської територіальної громади на 2022-2027 роки

Стратегія розвитку громади – це довготривалий план на 5–10 років, як має розвиватися громада у всіх сферах своєї діяльності. Мета розробки стратегії полягає у вирішенні проблем соціально-економічного розвитку та підвищенні конкурентоспроможності...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація