Шановні мешканці Болехова та околиць!
27 лис, 2019 0 Коментарів 719 Переглядів

Шановні мешканці Болехова та околиць!

Болехівська міська рада спільно з міськвиконкомом раді сповістити вас, що з 27 листопада 2019 року розпочинає діяти новий офіційний вебсайт, який розроблений в доменній зоні органів державної влади gov.ua.
До кінця року окремі розділи і рубрики працюватимуть у тестовому режимі та ще будуть наповнюватися.
На новому вебсайті ви зможете ознайомитися зі структурою органу місцевого самоврядування та його виконавчих органів, повноваженнями, обов’язками та завданнями посадових осіб.
Тут ви дізнаєтеся про діяльність Болехівської міської ради, виконавчого комітету, управлінь, відділів міськвиконкому, комунальних підприємств міста. Ми ознайомимо вас із цікавою інформацією про місто, найсвіжішими новинами краю, культурно-мистецькими, спортивними та розважальними заходами, які проводяться на території ради.
Сподіваємося, що за допомогою нового вебсайту ви зможете отримувати корисну для себе інформацію про соціально-економічний та культурний розвиток краю, соціальне життя, впровадження новітніх технологій у різних галузях господарювання, планування і реалізацію проектів, хід проведення реформ  тощо.
Також у вас буде можливість залишити свої відгуки та коментарі під публікаціями. Таким способом ми зможемо побудувати віртуальну територію для спілкування однодумців, небайдужих до розвитку міста людей.
Тож якщо у вас виникли якісь ідеї з приводу функціонування сайту, його наповнення, розміщення нових розділів, просимо надсилати свої побажання на офіційну адресу Болехівської міської ради (mvk@bolekhiv-rada.gov.ua). Будемо раді до співпраці з кожним! 

Міський голова Богдан Мельник взяв участь у заході з презентації змін до Конституції України щодо

Вчора, 23 жовтня, у Києві відбулася публічна презентація змін до Конституції України та пріоритетів Уряду щодо реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Захід організував Комітет Верховної Ради України з...

У Болехові відсвяткували День захисника України, День Українського козацтва та 77-у річницю

14 жовтня в День святкування Покрови Пресвятої Богородиці в м.Болехові на Співочому полі відзначали День захисника України, День Українського козацтва та 77-у річницю створення УПА. З нагоди цього свята біля пам’ятного Хреста Героям ОУН-УПА...

Богдан Мельник взяв участь у засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки

Сьогодні, 14 серпня 2019 року, під головуванням першого заступника голови Івано-Франківської облдержадміністрації Марії Савки відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Участь у...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація