Заклади освіти Болехівської міської ради отримали допомогу від ЮНІСЕФ
03 травень, 2023 0 Коментарів 624 Перегляди

Заклади освіти Болехівської міської ради отримали допомогу від ЮНІСЕФ

За сприяння департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) передав безкоштовно для здобувачів освіти Болехівської міської територіальної громади 26 наплічників ??з канцелярським приладдям, 12 контейнерів для води, 7 рекреаційних наборів для вчителя у рюкзаку з парасолькою ?та термочашкою?.

Кожен наплічник ??для учня містить повний набір канцтоварів і необхідного шкільного приладдя??✏️: щоденник, зошити, фарби, пляшку для питної води, пластилін, ручки, фломастери, ножиці, клей, олівці.При розподілі наплічників особливу увагу надано дітям з наступних категорій: сиротам, ВПО, з особливими освітніми потребами, малозабезпеченим та тим, хто опинився у складних життєвих обставинах.

Крім того, для Болехівського ліцею №1 «Академічний» та Болехівського ліцею №2 «Науковий» передано два навчально-методичні набори «Школа в коробці». У набори із приладдям для навчання та розвитку входять таблиці, абетки, надувні глобуси, персональні дошки для малювання, крейда, олівці, лінійки та ін. Один бокс має вагу близько 48 кілограмів і розрахований на 40 учнів та 1 вчителя.

З метою створення безпечного освітнього середовища для укриттів ліцеїв надано таке обладнання: 8 стінок універсальних; 9 масляних обігрівачів; 8 пластикових контейнерів; 4 кулери для води; 5 переносних біотуалетів та 5 аптечок.??

Загалом заклади освіти Болехівської міської ради отримали допомогу за сприяння департаменту освіти і науки облдержадміністрації на суму? 166157,22 грн.

Усі заклади загальної середньої освіти Болехівської територіальної громади забезпечені

З метою забезпечення безперебійної роботи електричного обладнання газової котельні в умовах вимкнень електроенергії відповідно до рішення Болехівської міської ради для Болехівського ліцею №1 «Академічний» придбано новий трифазний дизельний генератор...

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Болехівської міської ради переїхав в нове

Установа раніше працювала на третьому поверсі Болехівського ліцею №2 «Науковий», що створювало неабиякі незручності для діток з особливими потребами та їхніх батьків. Неодноразово і батьками і працівниками Центру перед керівництвом міської ради...

Вітаємо талановитих випускників!

На урочистостях з нагоди Дня міста Болехова відзначили випускників, які набрали високий бал під час мультипредметного тесту в 2022 році. Найкращий результат показали випускники Болехівського ліцею № 1 «Академічний», Болехівського ліцею № 2...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

УВАГА! НЕРЕСТ!

УВАГА! НЕРЕСТ!

23 лют, 2024 0

Авторизація