МІЙ ТАТО - ГЕРОЙ: Болехівщина попрощалась з Героєм-багатодітним батьком Володимиром Кондратом.
03 сер, 2023 0 Коментарів 600 Переглядів

МІЙ ТАТО - ГЕРОЙ: Болехівщина попрощалась з Героєм-багатодітним батьком Володимиром Кондратом.

Біда не приходить одна, Болехівщина ще не оговталась від двох інших прощань із загиблими Героями, а ось ще одне - батько дев’ятьох дітей. Знову горе, сльози, туга, невимовний біль на серці… 

Маленьке сімейне військо з дітей та дружини загиблого вишикувалось сьогодні біля домовини Героя-Батька, щоб попрощатись з ним в останній раз, згадати ті моменти з життя, де вони були всі разом та навіки залишити їх в своєму серці.
У Володимира було багато планів, ідей на майбутнє… Він хотів багато ще зробити в цьому житті, адже в нього така велика сім’я… Володимир хотів виховати, одружити дочок та синів, хотів дочекатись своїх онучат, взяти їх на руки. Та на превеликий жаль, ці всі плани обірвались 27 липня 2023 року на сході країни. Тепер ця сім’я змушена вчитись жити по новому, адже безжальна війна забрала найцінніше  – батька, чоловіка, сина, брата надійне і дуже плече підтримки. 

«Кажуть, що велике пізнається на відстані. Чим більше час буде віддаляти нас від Володимира, тим більше ми будемо пізнавати велич цієї особи. Так само, як стоячи близько біля високої гори, не можна зрозуміти розміри тої гори і її велич. Потрібно відійти на відстань і з далека подивитися. Так і з часом ми зрозумієм вклад, який зробив Володимир, ставши на захист нашої країни. Війна за ці 18 місяців зірвала всі маски з людей. За цей період ми узнали кожну людину по-справжньому. Багато з них, на яких ми б не звернули уваги до війни, стали - Героями. Вони не побоялись перегородити ворогові дорогу та стали першими на наш захист» - зазначив настоятель храму Святої Великомучениці Параскеви отець Василь Дзяйло.

Прощальна церемонія пройшла за всіма традиціями, які притаманні для поховання Героя. Прийшли віддати останню шану Володимиру Кондрату та відслужити панахиду за упокій десяток священнослужителів Болехівського і Долинського деканатів. 
З рідного дому до церкви та місця вічного спочинку загиблого Героя Володимира прийшли провести багато людей: родина, друзі, знайомі, односельці жителі ближніх сіл, побратими по службі та всі хто його поважав.

Поховали захисника на кладовищі  в с. Бубнище. Опустили домовину до місця спочинку під звучання Державного Гімну України та трикратні постріли, як належить Герою. 

Ім’я Героя безсмертне. Воно вписано в історію державотворення України та завжди житиме вічно в нашій пам’яті та серцях.
Співчуваємо родині загиблого захисника Володимира Кондрата. Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!
Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Серце розривається від болю: Болехівщина втратила ще одного відважного воїна Володимира Кондрата

Болехівська громада не встигає оговтуватись від важких, трагічних звісток про втрату своїх найкращих синів. І ось знову страшна новина про загибель нашого земляка на сході держави... Цього разу із села Бубнище. Віддано та мужньо захищаючи...

Не стихають сльози у Болехівській громаді???

І знову, і знову Болехівська громада зустрічає навколішки зі слізьми та болем домовину з тілом загиблого Героя, захисника України, 26-річного мешканця села Козаківка Болехівської територіальної громади Івана Дяківа, який відважно боронив рідну землю...

Невимовна втрата у Болехівській громаді…

Пекучий біль, сум, сльози, розпач, порожнеча…Знову Болехівщина у скорботі… З фронту надійшла страшна звістка, яка сколихнула всю громаду… Не встигли мешканці Болехівщини оговтатись від втрати болехівчанина Василя Цибика, як чорне крило війни вкотре...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

‼️ВАЖЛИВО‼️

‼️ВАЖЛИВО‼️

29 бер, 2024 0

Авторизація