27 вересня - День жалоби у Болехівській територіальній громаді
27 вер, 2023 0 Коментарів 332 Перегляди

27 вересня - День жалоби у Болехівській територіальній громаді

У зв’язку із загибеллю під час виконання бойового завдання із захисту суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України у війні росії проти України уродженця с. Велика Тур’я, жителя Болехівської територіальної громади Ваківа Миколи Васильовича, розпорядженням міського голови у громаді оголошено 27 вересня Днем жалоби.

Старший солдат Ваків Микола Васильович загинув 22 вересня 2023 року під час мінометного обстрілу ПВ «Клен» у районі населеного пункту Красногорівка Донецької області. Перебуваючи на вогневій позиції мужньо та героїчно відбивав штурм ворога, незважаючи на переважну чисельність противника та застосування техніки, прикривав своїм вогнем побратимів. Отримав поранення, несумісне з життям, помер під час евакуації.

Скасовуються всі заходи та забороняється звучання розважальної музики у закладах торгівлі і ресторанного господарства, в громадському транспорті.

У цей день слід приспустити Державний Прапор України з траурними стрічками на адмінбудівлях, будівлях підприємств, установ, організацій.
Підприємствам, установам, організаціям територіальної громади незалежно від форм власності рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів.

Війна забрала життя уродженця Долинщини, мешканця Болехівської громади Ваківа Миколи Васильовича

На жаль, знову трагічна звістка з фронту надійшла до Болехівської та Долинської територіальних громад. У бою з підступним ворогом за Батьківщину віддав своє життя уродженець с. Велика Тур’я Ваків Микола Васильович, який певний час проживав у місті...

У Болехівській територіальній громаді дні жалоби!

У скорботі перебуває наша громада. Відстоюючи незалежність та територіальну цілісність своєї країни, у бою з окупантом загинув житель м. Болехова Микола Дмитрович Бомко. У зв’язку із загибеллю під час виконання бойового завдання із захисту...

У Болехівській територіальній громаді оголошено День жалоби

У скорботі перебуває наша громада. Відстоюючи незалежність та територіальну цілісність своєї країни, у бою з окупантом загинув житель м. Болехова Цибик Василь Ярославович. Його життя трагічно обірвалося під час пострілу з ворожого танка в районі...

0 Коментарів

Авторизація