Світло Вифлеємського вогню засяяло у Болехівській міській раді
22 гру, 2023 0 Коментарів 148 Переглядів

Світло Вифлеємського вогню засяяло у Болехівській міській раді

Щороку, напередодні Різдва, скаути та пластуни всього світу поширюють Вифлеємське світло миру, або як іще називають Вифлеємський вогонь, запалений на місці народження Ісуса Христа. Головна мета цієї теплої події — поширити символічний вогонь серед усіх, хто його потребує. Світло має важливе значення, оскільки є символом миру, любові, добра й об’єднує всіх українців у Святвечір.

Сьогодні світло Вифлеємського вогню засяяло у Болехівській міській раді. Поділилися вогнем з Вифлеєму пластуни національної скаутської організації «Пласт» Болехівської станиці. 

При урочистій передачі вогню болехівські пластуни виконали традиційну пісню Вифлеємського вогню, закликавши присутніх бути іскоркою, яка запалить вогонь Перемоги та любові.

Міський голова Іван Яцинин подякував пластунам за збереження традицій,  наголосивши на символічності і важливості поширення вогню миру в час війни. А також привітав усіх з прийдешніми святами та висловив сподівання на те, що Вифлеємський вогонь принесе Україні Перемогу та мир і вручив дітям солодкі подарунки.

Усі, хто був присутній на дійстві, мали можливість взяти частинку Вифлеємського вогню у власні оселі, аби запалити цей вогонь на Святвечір та поділитися зі своїми близькими теплом і любов’ю, символом добра, єднання та віри у нашу Перемогу.
Тож нехай цей вогонь і надалі запалює наші серця у боротьбі з ворогом, бо зараз немає нічого важливішого, ніж боротьба і Перемога над агресором.

Урочисто підняли Державний Прапор України

Сьогодні, 23 серпня 2022 року, у Болехівській територіальній громаді відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України. Під музичний супровід Гімну України міський голова Іван Яцинин підняв синьо-жовтий стяг – національну...

Міському голові Іванові Яцинину передали Вифлеємський вогонь миру

05 січня пластуни скаутської організації «Пласт» Болехівської станиці урочисто з привітанням пластовим гаслом, побажаннями миру, колядками, піснями та вінчівками вручили Вифлеємський Вогонь Миру міському голові Івану Яцинину та колективу...

Міський голова Іван Яцинин привітав учасників міжкурінного пластового табору "Повстанська ватра

Сьогодні, у день Преображення Господнього, міський голова Іван Яцинин та заступник міського голови Ілона Калитин завітали до міжкурінного пластового табору «Повстанська ватра 2021». Цьогоріч табір зібрав учасників з міст Болехова, Івано-Франківська...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація