На Болехівщину прийшла сумна звістка з фронту
14 травень, 2024 0 Коментарів 156 Переглядів

На Болехівщину прийшла сумна звістка з фронту

Загинув молодий захисник України - 30-річний Василь Ткач з Бубнища. 

Чоловік народився 25 грудня 1993 року в багатодітній сім’ї у Бубнищі. Тут зростав, навчався, згодом у рідному селі знайшов свою долю – дружину Христину, з якою народили двоє діточок.

Солдат Ткач Василь Васильович став на захист рідної України з перших днів повномасштабного вторгнення - 28 лютого 2022 року. 
Вірно і самовіддано служив стрільцем-помічником гранатометника 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 3 механізованої роти військової частини А0296. 

Вірний військовій присязі, виявивши мужність і стійкість, загинув 2 травня під час наступальних дій противника на позиціях ЗСУ поблизу села Діброва Сєверодонецького району Луганської області при здійсненні заходів з оборони України. З того часу понад 10 днів вважався зниклим безвісти. Вчора, 13 травня,  Болехівська міська рада отримала офіційне сповіщення про загибель бійця. 

Удома на нього чекали рідні. Але, на жаль, жорстока війна відібрала у них коханого чоловіка, люблячого татуся, сина, брата. Осиротіли двоє маленьких діточок, у чорну хустину війна вбрала молоду дружину. Вже ніколи чоловік не переступить поріг батьківської хати, не приголубить маму, не привітається з батьком, не  підтримає порадою та добрим словом своїх сестер та брата, … 

Був патріотом, справжнім українцем, але клята війна не обирає…Йому було тільки 30, і він загинув в ім’я життя інших, в ім’я спокою і миру на нашій землі.

Болехівська громада — у глибокій скорботі за вірним сином Української землі, мужнім захисником.  У цю гірку хвилину висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким захисника, який поклав своє життя, оберігаючи кожного з нас. 
 
Вічний спокій душі та слава воїну, який загинув у боротьбі з окупантами.

Болюча втрата: на фронті загинув 44-річний Дмитро Ляуш з Тисова, який воював з перших днів війни

Не висихають сльози матерів України. Війна один за одним забирає її синів. Звістки чорними воронами летять у громади. І темніє день, розривається серце від болю... Сьогодні трагічна звістка з фронту увірвалася пекучим болем й у дім родини Ляушів із...

Безжальна війна забрала життя нашого земляка Хоменця Романа Божеславовича

Трагічна звістка надійшла із фронту для Болехівської та Долинської територіальних громад. Війна забрала життя славного сина української землі Хоменця Романа Божеславовича. Мужній воїн народився 15 лютого 1974 року в Гніздичеві. Проживав у Болехові,...

Невимовна втрата: на фронті загинув ще один Герой з Болехівської громади

З сумом повідомляємо, що у кривавій війні, яку розгорнула росія проти України, захищаючи рідну землю, загинув наш земляк, уродженець села Тисова — Гав’як Петро Володимирович. Петро народився у 1995 році. У сім'ї був третьою наймолодшою дитиною. Коли...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація