Під час служби в ЗСУ помер військовослужбовець з Болехівської громади
25 травень, 2024 0 Коментарів 185 Переглядів

Під час служби в ЗСУ помер військовослужбовець з Болехівської громади

Війна не припиняє приносити сумні звістки у нашу громаду. На жаль, не стало ще одного відважного воїна. Та цього разу військовослужбовця забрала не ворожа куля, не артобстріл на передовій, а хвороба. 
Вчора, 24 травня 2024 року, під час проходження військової служби у лавах Збройних Сил України раптово помер військовий з Болехова Вінчерський Богдан Ярославович. Це сталося у м. Гайсин Вінницької області, у пункті постійної дислокації військової частини, де служив боєць. 

Богдан Вінчерський народився 15 березня 1981 року.  Був солдатом, стрільцем-помічником гранатометника 2-го стрілецького відділення 1-го стрілецького взводу 3-ї стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону військової частини А1619. 

У померлого залишилися мати, сестри, брат, племінники. 
Низький уклін захиснику України, який служив на благо нашої країни і захищав наше майбутнє. Щиро співчуваємо родині та близьким померлого військового та сумуємо із приводу непоправної втрати. 

Прибуття тіла померлого очікуємо завтра, 26 травня 2024 року, орієнтовно о 14.20 год. 

Просимо жителів громади віддати останню шану воїну та належно зустріти бійця. Кортеж з тілом померлого Богдана виїде з Долини о 14.00 год. і рухатиметься вулицями: Д.Галицького-Довжанська. 
Світла пам'ять нашому відважному захиснику та вічний спокій!🕯

Не витримало серце: помер 52-річний захисник з Тисова

Чергова страшна втрата спіткала Болехівську громаду - помер захисник України Павлюк Степан Дмитрович. Серце бійця не витримало навантаження. Чоловік був курсантом навчальної механізованої роти навчального механізованого батальйону військової частини...

Непоправна втрата у нашій громаді: Небесне військо поповнив Іван Мандрик із Сукеля

Івана Мандрика вважали зниклим безвісті та сподівалися, що живий… Рідні робили все, щоб дізнатися правду та вірили, що вона не гірка…Але, на жаль, сьогодні стало відомо, що наш боєць відважно загинув у нерівному бою з клятим ворогом. Мандрик Іван...

Невимовна втрата… Війна забрала життя молодого воїна з Болехова Андрія Кваснишина

Нестерпно важко писати про сумні новини, повідомляти про втрати у громаді… Бракує слів, пекучий біль, гіркий смуток огортає серце… На жаль, небесне військо поповнив молодий захисник нашої громади, уродженець Болехова Кваснишин Андрій Володимирович....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація