Відбулося чергове засідання виконавчого комітету ✅
30 вер, 2024 0 Коментарів 68 Переглядів

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету ✅


Сьогодні, 30 вересня, міський голова Іван Яцинин провів засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Участь у роботі взяли 11 учасників виконкому, а також керівники управлінь та відділів міськвиконкому. 

На початку хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих унаслідок збройної агресії рф. 
До порядку денного засідання було включено 13 проєктів рішень. 

Розпочалося засідання із розгляду та затвердження проєкту рішення про внесення змін до бюджету громад на 2024 рік. Без доповнень та зауважень учасники виконкому затвердили планову та фактичну мережу закладів  загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти Управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради на 2024-2025 навчальний рік. 

Схвальним рішенням надали дозвіл на встановлення меморіальної дошки загиблому військовослужбовцю.  
Учасники засідання заслухали та підтримали план заходів з підготовки  виконавчих органів, установ та підприємств Болехівської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період та взяли до відома інформацію про роботу відділу житлово-комунального господарства, комунального майна, будівництва, транспорту, екології та благоустрою виконавчого комітету Болехівської міської ради за січень-вересень 2024 року. 

Опісля, затвердили акт комісії від 26 вересня 2024 року про визначення збитків на землях комунальної власності за межами с. Гузіїв під час заміни нафтопроводу, складений комісією з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території Болехівської територіальної громади. 

 Також ухвалили низку рішень, що стосувалися захисту прав та інтересів дітей, а саме: надали статус дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, дозволили неповнолітній прийняти в дар нерухоме майно. 
Далі, відповідно до порядку денного,  присутні  затвердили План роботи виконавчого комітету Болехівської міської ради  на ІV квартал  2024 року.

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету: які рішення ухвалено✅

Сьогодні, 29 серпня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На засіданні були присутні 12 учасників. Міський голова Іван Яцинин розпочав засідання з хвилини мовчання за загиблими Героями України. Одноголосно...

Із засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 25 липня, відбулося засідання виконавчого комітету. До порядку денного було внесено 10 питань. У засіданні взяли участь 11 членів виконавчого комітету. Насамперед члени виконкому заслухали проєкт рішення про виконання бюджету міської...

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету: які рішення ухвалено

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Були присутні 10 учасників. Міський голова Іван Яцинин розпочав засідання з хвилини мовчання за загиблими Героями України. Одноголосно ухваливши порядок денний,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація