На території Болехівської міської ради продовжили карантин до 31 серпня 2020 року
30 лип, 2020 0 Коментарів 767 Переглядів

На території Болехівської міської ради продовжили карантин до 31 серпня 2020 року

Сьогодні, 30 липня, під керівництвом міського голови м.Болехова Богдана Мельника відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.
На засіданні комісій йшлося про продовження карантину та посилення контролю за дотриманням протиепідемічних заходів на території Болехівської міської ради. За результатами доповідей та з урахуванням їх обговорення члени комісій ситуацію, яка склалася, визнали такою, що потребує реагування та вжиття невідкладних заходів, та продовжили карантин на території Болехівської міської ради до 31 серпня 2020 року.
Крім цього, на території Болехівської міської ради, на період дії карантину заборонили роботу після 23-ї та до 7-ї години розважальних закладів (нічних клубів), суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), закладів культури,  крім діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень та замовлень на винос; роботу дитячих розважальних центрів (кімнат), що розташовані у приміщеннях, у тому числі у складі інших закладів.
Заходи у сфері освіти, зокрема вручення документів про освіту, відбудуться відповідно до визначеного рівня епідемічної небезпеки в регіоні («зелений», «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень), який з 01 серпня 2020 року визначить Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за результатом оцінки епідемічних показників.
Болехівська дитячо-юнацька спортивна школа працюватиме з дотриманням вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 03 липня 2020 року № 40. 
Громадська організація «Футбольний клуб «Карпати» Болехів» повинна забезпечити проведення навчально-тренувальних зборів та домашніх товариських і календарних ігор із дотриманням протиепідемічних заходів, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 22 липня 2020 року № 41.
Поряд з цим відповідальним структурним підрозділам доручено посилити здійснення заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням санітарного законодавства та протиепідемічних заходів під час карантину в закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, агропродовольчих ринках, у дитячих дошкільних закладах, салонах краси та перукарнях.
Детальніше з протоколом спільного позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації можна ознайомитися за посиланням https://bolekhiv-rada.gov.ua/protokolu-koronavirus.html.

Відбулося спільне позачергове засідання міських комісій та міського штабу з питань

Сьогодні, 10 липня, під керівництвом міського голови м.Болехова Богдана Мельника відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та...

На території Болехівської міської ради заборонили проведення масових заходів в закладах

Сьогодні, 2 липня, під керівництвом міського голови м.Болехова Богдана Мельника відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та...

Через погіршення епідемічної ситуації в області на території Болехівщини посилили карантинні заходи

Сьогодні, 17 червня, під керівництвом міського голови м.Болехова Богдана Мельника відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація