Через погіршення епідемічної ситуації в області на території Болехівщини посилили карантинні заходи
17 чер, 2020 0 Коментарів 786 Переглядів

Через погіршення епідемічної ситуації в області на території Болехівщини посилили карантинні заходи

Сьогодні, 17 червня, під керівництвом міського голови м.Болехова Богдана Мельника відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.
На засіданні комісій йшлося про захворюваність на COVID-19 на території Болехівської міської ради, збільшення кількості осіб, які занедужали на коронавірусну хворобу на території Івано-Франківської області та необхідність вжиття заходів щодо посилення карантинних заходів на території Болехівщини.
Відтак міські комісії та міський штаб вирішили інформацію про ситуацію, яка склалася на території Болехівської міської ради, з урахуванням ускладнення епідемічної ситуації в Івано-Франківській області щодо невідповідності ознакам для послаблення протиепідемічних заходів взяти до відома та негайного реагування, частково зняти пом’якшувальні карантинні обмеження на території Болехівської міської ради, які введені рішеннями спільних позачергових засідань міських комісій та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від 22 травня 2020 року протокол № 9, від 29 травня 2020 року протокол № 10 та від 05 червня 2020 року протокол № 11, а саме: призупинити роботу закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів; продовжити заборону діяльності закладів культури, у тому числі культурних заходів; дозволити проведення релігійних заходів за умови перебування не більше однієї особи на 10 кв. метрах площі будівлі, де проводиться релігійний захід.
Окрім цього начальнику управління освіти міськвиконкому доручили щоденно проводити аналіз відвідування закладів дошкільної освіти на території Болехівської міської ради та посилити контроль за виконанням відповідних санітарних та протиепідемічних вимог у даних закладах.
Суб’єктам господарювання торговельного та побутового обслуговування населення незалежно від форми власності на території Болехівської міської ради забезпечити посилення контролю за виконанням карантинних та протиепідемічних вимог у підпорядкованих закладах, а саме: заборонити покупцям заходити в торговельні зали без засобів індивідуального захисту (респіраторних або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно).
Ще одне питання, яке розглянули сьогодні під час засідання спільних комісій - про наслідки стихії, що сталася на території Болехівської міської ради 13-14 червня 2020 року, пов’язаної із сильними дощовими опадами, градом та вітром.
Начальнику відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому доручили провести комісійне обстеження підтоплених територій, прибережних смуг, водостічних канав на території міста Болехова, з метою визначення їх пропускної спроможності та безперешкодного стоку води в умовах можливого підвищення рівня паводкових вод; подати пропозиції щодо вирішення проблемних питань та посилити контроль за паводковою ситуацією на території міста Болехова.

У Болехові продовжили карантин до 22 червня та послабили карантинні заходи

Сьогодні, 22 травня 2020 року, відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної...

Про що говорили на спільному позачерговому засіданні міських комісій та міського штабу з ліквідації

Сьогодні, 7 травня 2020 року, у Болехівській міській раді відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з...

Карантин на території Болехівської міської ради продовжено до 11 травня 2020 року

Сьогодні, 24 квітня 2020 року, відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація