До свят у парку «Арборетум» встановили нові ліхтарі
06 січ, 2021 0 Коментарів 1 044 Перегляди

До свят у парку «Арборетум» встановили нові ліхтарі

Міський парк «Арборетум» - видатна пам’ятка садово-паркового мистецтва, один з найстаріших парків на території Прикарпаття. Частина парку належить території Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства, її  доглядають працівники і студенти коледжу. А інша частина потребує відновлення насаджень та ефективної охорони.
З цією метою у минулих роках розпочали реконструкцію пам’ятки. Відповідно до проєкту навколо міського парку звели металеву ковану огорожу. Окрасою огорожі були ліхтарі вуличного освітлення. Однак довго вони не служили, невідомі розбили плафони, пошкодили та вирвали електричні патрони з лампами.
Щоб покращити місцевим жителям умови проживання, забезпечити зручність та безпеку у вечірній і нічний час за дорученням міського голови Івана Яцинина нещодавно відновили 16 ліхтарів на металевій огорожі міського парку з боку вулиці Отця Сухого.
Іван Васильович зазначає, що вуличне освітлення – важлива складова благоустрою міста, та сподівається, що цього разу ліхтарі на огорожі послужать довше.
- Ми крок за кроком плануємо відновлювати та будувати нове вуличне освітлення у місті та селах. Та водночас закликаємо всіх шанобливо ставитися до майна громади. Не слід забувати, що на відновлення ліхтарів після таких випадків вандалізму витрачаються бюджетні кошти, а це кошти усієї громади. А тих, хто стає свідком таких злочинів, просимо зупиняти акти вандалізму та викликати правоохоронців.


Болехівський комбінат комунальних підприємств поповнився новим обладнанням

Забезпечення життєздатності, охайності та благоустрою міста – одне з пріоритетних завдань влади, яке перебуває на особистому контролі у міського голови Івана Яцинина. Ці послуги населенню територіальної громади надає Болехівський комбінат...

Міський голова Іван Яцинин підписав угоду з переможцем переговорної процедури закупівлі на

На Болехівщині триває відновлення об’єктів, пошкоджених червневою стихією. До обласного плану першочергових заходів щодо ліквідації наслідків червневої стихії на території Болехівської міської ради було включено чотири об’єкти. Серед них: -...

За кошти міського бюджету продовжується капітальний ремонт водопроводу на вулиці Данила Галицького

Як ми й анонсували, з початку вересня у місті продовжується капітальний ремонт водопроводу на вулиці Данила Галицького, який розпочали у минулому році. На ці роботи з міського бюджету виділили 1 мільйон 300 тисяч гривень. Субвенцію спрямували...

0 Коментарів

Авторизація