За кошти міського бюджету продовжується капітальний ремонт водопроводу на вулиці Данила Галицького
16 вер, 2020 0 Коментарів 1 290 Переглядів

За кошти міського бюджету продовжується капітальний ремонт водопроводу на вулиці Данила Галицького

Як ми й анонсували, з початку вересня у місті продовжується капітальний ремонт водопроводу на вулиці Данила Галицького, який розпочали у минулому році.
На ці роботи з міського бюджету виділили 1 мільйон 300 тисяч гривень. Субвенцію спрямували управлінню капітального будівництва в Івано-Франківській області, яке є замовником робіт. А роботи виконує підрядна організація ТОВ "КУЛЕВ-ІНВЕСТ", яка стала переможцем тендеру в 2019 році (https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-06-14-000097-a).
Хід капітального ремонту аварійної водопровідної мережі особисто проінспектував міський голова Богдан Мельник. За його словами, це один з важливих напрямків міського господарства, який постійно перебуває на контролі у керівництва міста.  
«Одним з пріоритетних завдань, які ми ставили перед собою на цей рік, було завершення капітального ремонту водопроводу на вулиці Данила Галицького. З клопотаннями про дофінансування проєкту ми зверталися до відповідних структурних підрозділів області та держави. Ухвалювали й звернення Болехівської міської ради про виділення необхідних коштів з державного і обласного бюджетів. Однак через низку обставин, які склалися у державі, ми не отримали потрібного фінансування. Тож, проаналізувавши разом з фінансистами міський бюджет, ми скоротили видатки, заплановані на різні міські програми, та спрямували кошти на ці роботи», - зазначає міський голова Богдан Мельник.
Нагадаємо, водогін ремонтують із застосуванням сучасних матеріалів - поліетиленової труби діаметром 225 мм, гарантійний термін експлуатації якої складає близько 50 років, що надасть переваги, як в якості води, так і в надійності роботи водопроводу. Працівники підприємства прокладають її на глибині 1,5 м. Також встановлюються нові колодязі та пожежні гідранти. Загальна довжина гілки складе 2,4 км.
Виконання даних робіт дозволить підключити до нової центральної мережі водопостачання усіх споживачів мікрорайону. А також вирішить низку проблем (часті пориви старого чавунного водогону із значними втратами води, неякісна вода, низький тиск), які були актуальними впродовж останніх років для жителів вулиць Д.Галицького, Петрушевича, Лермантова та інших у місті Болехові. 

Болехівська міська рада виділила 1 мільйон 300 тисяч гривень на продовження капітального ремонту

Таку субвенцію спрямували депутати Болехівської міської ради управлінню капітального будівництва в Івано-Франківській області на засіданні 54 сесії. За ці кошти проведуть черговий етап капітального ремонту водопроводу на вулиці Данила Галицького,...

У Болехові триває капітальний ремонт дороги

ТОВ "ПБС" продовжує капітальний ремонт дороги Гериня-Болехів. Роботи здійснюються методом холодного ресайклінгу. Автодорожники розпушують старе покриття, укріплюють основу, профілюють узбіччя. Після регенерації настелють шар асфальтобетону. На...

У місті розпочали капітальний ремонт водогону на вул.Д.Галицького

Часті пориви старого чавунного водогону із значними втратами води, неякісна вода, низький тиск – такі проблеми впродовж останніх років були актуальними для жителів вулиці Д.Галицького, Петрушевича, Лермантова, та інших у місті Болехові. Причина їх...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація