У місті розпочали капітальний ремонт водогону на вул.Д.Галицького
01 лис, 2019 0 Коментарів 968 Переглядів

У місті розпочали капітальний ремонт водогону на вул.Д.Галицького

Часті пориви старого чавунного водогону із значними втратами води, неякісна вода, низький тиск – такі проблеми впродовж останніх років були актуальними для жителів вулиці Д.Галицького, Петрушевича, Лермантова, та інших у місті Болехові. Причина їх крилася у тому, що на багатьох ділянках водопроводу термін експлуатації діючої чавунної труби давно закінчився. Це й не дивно, бо мережа водопроводу прокладалася ще на початку 70-х років. Крім цього, водопровід проходить під проїжджою частиною дорожнього полотна вулиці Д.Галицького, що теж впливало на його ступінь зношеності. Постійні пошкодження водопровідної мережі, часті відключення водопостачання робили цю проблему особливо гострою. Тож, єдиним ефективним виходом із ситуації могла стати модернізація водопровідних мереж.
З метою створення комфортних соціально-побутових умов проживання мешканців міста Болехова, покращення якості і забезпечення питною водою населення, підприємств, організацій міста, зменшення її втрат, шляхом проведення капітального ремонту водопроводу, підвищення ефективності та надійності його функціонування Болехівська міська рада розробила відповідну програму та проект.
За кошти міського бюджету у 2018 році для проведення капітального ремонту водопроводу на вул. Д.Галицького в м. Болехові було розроблено проектно-кошторисну документацію, яка пройшла експертизу та отримала позитивний експертний звіт.
У 2019 році проект «Капітальний ремонт водопроводу по вул. Д. Галицького в м. Болехів Івано-Франківської області» був включений у перелік інвестиційних проектів та програм регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, комісією з оцінки та відбору при Мінрегіоні.
Відкриті торги на роботи провело Управління капітального будівництва в Івано-Франківській області (https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-06-14-000097-a). Переможцем тендерної процедури із пропозицією 5 999 999,00 гривень визначено ТОВ "КУЛЕВ-ІНВЕСТ". Договір на виконання робіт укладено 1 жовтня 2019 року.
Фахівці товариства розпочали роботи на вул. Д.Галицького кілька днів тому. Водогін ремонтують із застосуванням сучасних матеріалів – відповідної пластикової труби діаметром 225 мм, що надасть переваги, як в якості води, що буде постачатися до споживачів, так і в надійності роботи водогону. Працівники підприємства прокладають її на глибині 1,5 м. На разі прокладено близько 300 м водогону. Загальна довжина гілки складе 2,4 км.

За кошти міського бюджету продовжується капітальний ремонт водопроводу на вулиці Данила Галицького

Як ми й анонсували, з початку вересня у місті продовжується капітальний ремонт водопроводу на вулиці Данила Галицького, який розпочали у минулому році. На ці роботи з міського бюджету виділили 1 мільйон 300 тисяч гривень. Субвенцію спрямували...

Болехівська міська рада виділила 1 мільйон 300 тисяч гривень на продовження капітального ремонту

Таку субвенцію спрямували депутати Болехівської міської ради управлінню капітального будівництва в Івано-Франківській області на засіданні 54 сесії. За ці кошти проведуть черговий етап капітального ремонту водопроводу на вулиці Данила Галицького,...

У Болехові розпочали капітальний ремонт дороги Гериня-Болехів

Учора, 20 листопада 2019 року, підприємство, що виграло оголошений Державним підприємством "ДОРОГИ ПРИКАРПАТТЯ" Івано-Франківської облдержадміністрації тендер, розпочало роботи на автодорозі Гериня-Болехів, яка проходить центральною частиною міста....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація