У Болехові розпочали капітальний ремонт дороги Гериня-Болехів
21 лис, 2019 0 Коментарів 1 191 Перегляд

У Болехові розпочали капітальний ремонт дороги Гериня-Болехів

Учора, 20 листопада 2019 року, підприємство, що виграло оголошений Державним підприємством "ДОРОГИ ПРИКАРПАТТЯ" Івано-Франківської облдержадміністрації тендер, розпочало роботи на автодорозі Гериня-Болехів, яка проходить центральною частиною міста.
Проєкт капітального ремонту вулиці Данила Галицького (від АЗС ANP), вулиці Січових Стрільців, вулиці Стрийська (до об'їздної дороги) в м.Болехові розрахований на два роки.
Цьогоріч влаштують нове асфальтобетонне покриття на ділянці дороги протяжністю близько чотири кілометри в напрямку Львівської області (від моста на вулиці Січових Стрільців до об’їзної дороги).
А вже у 2020 відремонтують другу частину дороги - вулицю Данила Галицького (від АЗС ANP). До цього часу на цій вулиці завершать капітальний ремонт водогону та будівництво каналізаційний мереж.
Детальну інформацію щодо тендеру можна переглянути за посиланням: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-09-11-000147-c.

Триває капітальний ремонт дороги Гериня-Болехів

Підрядна організація вже влаштувала нижній шар асфальтобетону на частині дороги Гериня - Болехів, яка проходить через місто. Щоб вкластися у відповідні терміни працюють цілодобово. На разі тривають підготовчі роботи на підйомі в Болехів зі сторони...

У місті розпочали капітальний ремонт водогону на вул.Д.Галицького

Часті пориви старого чавунного водогону із значними втратами води, неякісна вода, низький тиск – такі проблеми впродовж останніх років були актуальними для жителів вулиці Д.Галицького, Петрушевича, Лермантова, та інших у місті Болехові. Причина їх...

Державне підприємство "Дороги Прикарпаття" оголосило тендер на капітальний ремонт дороги в Болехові

Вчора, 11 вересня 2019 року, розпорядник коштів, передбачених на капітальний ремонт дороги в Болехові, державне підприємство "Дороги Прикарпаття" оголосило відкриті торги на капітальний ремонт вулиці Данила Галицького (від АЗС ANP), вулиці Січових...

0 Коментарів

Авторизація