З 15 лютого до 1 березня на території Болехівської міської ради учні 5-11 класів та студенти навчатимуться дистанційно
13 лют, 2021 0 Коментарів 2 941 Перегляд

З 15 лютого до 1 березня на території Болехівської міської ради учні 5-11 класів та студенти навчатимуться дистанційно

Таке рішення було ухвалене вчора, 12  лютого, на спільному позачерговому засіданні Болехівської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Також це стосується коледжу та позашкільних закладів на території Болехівської міської ради.
Міський голова Іван Яцинин зазначив, що таке рішення зумовлене призупиненням навчання на території Прикарпаття. Він повідомив присутнім, що область вже перейшла межу перевищення епідпорогу щодо стану захворюваності населення області на грип та ГРВІ на 20%, тому на засіданні обласної комісії ТЕБ та НС ухвалено рішення зупинити навчання для учнів 5-11 класів шкіл, професійно-технічних та вищих навчальних закладів Прикарпаття. Це рішення є невідкладним до виконання на всій території області.
Відтак  перший заступник міського голови Василь Юрочко проінформував присутніх про інші питання порядку денного, які розглядалися на позачерговому засіданні обласної комісії ТЕБ та НС. Це, зокрема, вжиття заходів щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій під час ускладнення погодних умов впродовж 11-13 лютого 2021 року.
У разі подальшого збільшення рівнів захворюваності на гострі респіраторні вірусні захворювання серед дітей дошкільного віку та учнів початкової школи на території Болехівської міської ради, зупинять навчання у дитсадках та молодших класах. Однак це рішення ухвалюватиметься додатково.
Детальніше з протоколом спільного позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації можна ознайомитися за посиланням https://bolekhiv-rada.gov.ua/protokolu-koronavirus.html.

В Україні оновили зони карантину: Болехів у "жовтій"

Від сьогодні в Україні почало діяти нове епідемічне зонування. Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 18 вересня 2020 року. Згідно з рішенням комісії до...

Карантин на території Болехівської міської ради продовжили до 31 жовтня 2020 року

Сьогодні, 31 серпня, під керівництвом міського голови м.Болехова Богдана Мельника відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії...

Відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та

Сьогодні, 17 серпня, під керівництвом міського голови м.Болехова Богдана Мельника відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація