Закликаємо проголосувати за спільний проєкт 6 громад «БОЙКОЛО – ДО БОЙКІВ ПО КОЛУ. ШІСТЬ ГРОМАД - ЄДИНА ЦІЛЬ»
11 травень, 2021 0 Коментарів 669 Переглядів

Закликаємо проголосувати за спільний проєкт 6 громад «БОЙКОЛО – ДО БОЙКІВ ПО КОЛУ. ШІСТЬ ГРОМАД - ЄДИНА ЦІЛЬ»

10 травня розпочалося голосування за проєкти громад, які увійдуть до фіналу конкурсу «Наша громада».
Конкурс «Наша громада» організували телеканали ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Проєкт «Бойкоколо – до бойків по колу. Шість громад – єдина ціль» - спільний проєкт 6 громад, що входять в субрегіон "Бойківське коло": Вигодська, Долинська, Болехівська, Славська, Пилипецька та Міжгірська. 
Субрегіон "Бойківське коло" - це територія на межі Івано-Франківської, Львівської та Закарпатської областей з величезним самобутнім туристичним потенціалом, яка потребує промоції та підтримки, це громади, що об’єднуються для спільної роботи над проєктами розвитку територій, які сприятимуть росту економічного, туристичного та культурного потенціалу всього субрегіону. Реалізація проєкту покаже, як декілька громад можуть об’єднати свої зусилля та ресурси для реалізації спільних ідей.

Щоб підтримати проєкт Вам необхідно проголосувати за Долинську громаду за посиланням: https://otg.fakty.com.ua/communities/dolynska-hromada.

Інтернет-голосування проходить з 10 травня 00:01 по 31 травня 23:59. У фінал пройдуть 13 громад, проєкти яких отримають найбільшу підтримку за результатами інтернет-голосування. Ще 13 громад-фіналістів, обере експертне журі.

Звертаємо Вашу увагу на те, що Ви можете проголосувати за п’ять різних проектів. Для цього:
  1. Зареєструйтесь на сайті otg.fakty.com.ua через електронну пошту або сторінку у фейсбуці. (Покрокову інструкцію, як зареєструватися, ви можете знайти тут: https://otg.fakty.com.ua/yak-zareestruvatisya-u-konkursi). 
  2. Зайдіть на вкладку “Громади”.
  3. Виберіть проєкт громади, який Ви вважаєте вартим реалізації та натисніть кнопку “Проголосувати”. 
Громадам потрібна Ваша підтримка! 

Визначено переможця тендеру на капітальний ремонт дорожнього покриття автодороги Болехів-Козаківка

Капітально відремонтують дорогу Болехів-Козаківка за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету, які вдалося залучити завдяки особистій ініціативі міського голови Богдана Мельника та досягнутому порозумінню з...

У Болехові є перспектива модернізувати міський ЦНАП

Місто Болехів стало кандидатом в учасники міжнародної програми «U-LEAD з Європою» (далі - Програма), яка сприяє розширенню можливостей місцевих громад для надання громадянам високоякісних адміністративних послуг через створення та підтримку Центрів...

Богдан Мельник взяв участь у засіданні «круглого столу» із обговорення перспектив розвитку гірських

У рамках проекту «Сталий розвиток українських Карпат» за участю першого заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслава Негоди, голови облдержадміністрації Дениса Шмигаля та заступника...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація