Шерифу Болехівської територіальної громади урочисто вручили ключі від нового службового автомобіля
08 гру, 2021 0 Коментарів 1 279 Переглядів

Шерифу Болехівської територіальної громади урочисто вручили ключі від нового службового автомобіля

На урочисте вручення, яке відбулося сьогодні, 8 грудня 2021 року, завітали начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Сергій Безпалько, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Остап Білейчук, начальник відділення поліції №1 (м.Долина) Калуського РВП ГУНП В Івано-Франківській області Сергій Смижук, міський голова Іван Яцинин, секретар міської ради Ігор Герецький, заступники міського голови та старости Болехівської територіальної громади.
Начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Сергій Безпалько вручив ключі від нового службового автомобіля Renault Duster першому офіцеру громади Іванові Яцинину та зазначив, що транспортний засіб придбаний Національною поліцією України в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» задля оперативного реагування на виклики місцевих мешканців та розв’язання їхніх проблем. Службовий автомобіль обладнаний із дотриманням усіх сучасних вимог, які надають можливість поліцейському ефективно виконувати службові обов’язки та надавати допомогу мешканцям громади. Він також звернув увагу, що усі кандидати на посади поліцейських офіцерів проходять конкурсний відбір, навчання на базі Харківського національного університету внутрішніх справ та призначаються на посади у територіальних громадах області.
У свою чергу міський голова Іван Яцинин подякував за співпрацю та зауважив, що тепер місцеві мешканці відчуватимуть себе більш захищеними, адже знають, що поліцейський офіцер громади швидко буде там, де потрібний.
За християнською традицією отець-декан Болехівського деканату УГКЦ Дмитро Павлик освятив новий службовий автомобіль та побажав працівникам поліції Божого благословення та допомоги у службі. 
Відтак всі присутні оглянули приміщення поліцейської станції, у якому створені належні умови для виконання функціональних обов’язків, пов’язаних із забезпеченням безпеки громадян і порядку в громаді. Станція обладнана комп’ютерною технікою, меблями та санвузлом.
«Завдяки таким поліцейським станціям криміногенна обстановка у населених пунктах зменшується. Забезпечується спокій громадян, поліпшується реагування поліції на заяви та повідомлення про кримінальні й адміністративні правопорушення або події. Те, що поліція поруч – уже є профілактикою злочинності», - поділився досвідом начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько.
Секретар міської ради Ігор Герецький звернув увагу на те, що для безпеки громадян у місті встановлено сучасні камери відео спостереження, які допоможуть у роботі правоохоронцям. За його словами, робота у цьому напрямку продовжується, за кошти міського бюджету придбані відеокамери, які вже найближчим часом будуть встановлені.

Міський голова Іван Яцинин привітав учасників міжкурінного пластового табору "Повстанська ватра

Сьогодні, у день Преображення Господнього, міський голова Іван Яцинин та заступник міського голови Ілона Калитин завітали до міжкурінного пластового табору «Повстанська ватра 2021». Цьогоріч табір зібрав учасників з міст Болехова, Івано-Франківська...

У Болехові відкрили поліцейську станцію

Її створення та відкриття стало можливим завдяки спільним зусиллям міської влади та керівництва поліції Івано-Франківщини. Станція обслуговуватиме місто Болехів та сільські населені пункти, які увійшли до Болехівської об’єднаної територіальної...

З 16 травня 2020 року відновлено роботу агропродовольчого ринку у місті Болехові

Сьогодні, 15 травня 2020 року, у Болехівській міській раді відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація