З 16 травня 2020 року відновлено роботу агропродовольчого ринку у місті Болехові
15 травень, 2020 0 Коментарів 911 Переглядів

З 16 травня 2020 року відновлено роботу агропродовольчого ринку у місті Болехові

Сьогодні, 15 травня 2020 року, у Болехівській міській раді відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Провів засідання міський голова м.Болехова Богдан Мельник.  
На порядку денному члени комісій розглянули питання про організацію та порядок відновлення роботи агропродовольчого ринку у місті Болехові. Начальник Болехівського міського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Володимир Шиян проінформував присутніх щодо порядку роботи агропродовольчого ринку у місті Болехові.
За результатами обговорень міські комісії та міський штаб ухвалили рішення дозволити відновити роботу агропродовольчого ринку на вул. І.Франка, 7а у місті Болехові з 16 травня 2020 року. 
Директору КП «Болехівський ринок», у період роботи агропродовольчого ринку на вул. І.Франка, 7а у місті Болехові, доручили забезпечити виконання вимог Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 27 квітня 2020 року №14 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках» та рекомендацій Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області по проведенню протиепідемічних заходів на агроринках області.
Окрім цього начальнику Болехівського міського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, у час роботи ринку, доручено здійснювати контроль за дотриманням працівниками ринку, продавцями та відвідувачами вимог, визначених Постановою Головного державного санітарного лікаря України від 27 квітня 2020 року № 14 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках», а також дотримання інших санітарних та протиепідемічних заходів. А Долинському відділенню поліції Калуського ВП в Івано-Франківській області, при виявленні порушення санітарного законодавства України у роботі агропродовольчого ринку у місті Болехові, правил дотримання карантинних заходів та звернень працівників Болехівського міського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, вживати заходів відповідно до чинного законодавства України.
Детальніше з протоколом спільного позачергового засідання міських комісій та штабу можна ознайомитися за посиланням: https://bolekhiv-rada.gov.ua/protokolu-koronavirus.html

На території Болехівської міської ради продовжено карантин до 22 травня 2020 року з послабленням

Сьогодні, 11 травня 20200 року, відбулося чергове спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків...

Про що говорили на спільному позачерговому засіданні міських комісій та міського штабу з ліквідації

Сьогодні, 7 травня 2020 року, у Болехівській міській раді відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з...

0 Коментарів

Авторизація