У Болехові відкрили поліцейську станцію
16 жов, 2020 0 Коментарів 5 126 Переглядів

У Болехові відкрили поліцейську станцію

Її створення та відкриття стало можливим завдяки спільним зусиллям міської влади та керівництва поліції Івано-Франківщини. Станція обслуговуватиме місто Болехів та сільські населені пункти, які увійшли до Болехівської об’єднаної територіальної громади.

На урочисте відкриття станції завітали міський голова Богдан Мельник, секретар міської ради Ігор Герецький, начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Остап Білейчук, начальник Долинського відділення поліції Віктор Данько та представники міської ради.
Станцію розмістили у приміщенні на вулиці 24 серпня, де раніше функціонувало відділення міліції. Тут працюватимуть двоє дільничних офіцерів поліції, а також один екіпаж працівників сектору реагування патрульної поліції, який нестиме службу цілодобово. У будівлі створені належні умови для виконання функціональних обов’язків, пов’язаних із забезпеченням публічної безпеки й порядку в громаді. Станція обладнана комп’ютерною технікою, меблями, у приміщенні розміщені інформаційні стенди.  
Міський голова Богдан Мельник під час урочистої події зазначив, що відкриття поліцейської станцій - це крок до зміни системи взаємовідносин між населенням та поліцією. «Ми наполегливо працювали у напрямку відкриття станції у Болехові та переконували обласне керівництво поліції у її необхідності. Завдяки досягнутому порозумінню та об’єднанню зусиль нам вдалося створити комфортні умови для роботи правоохоронців. І сьогодні ми урочисто відкриваємо станцію. Тепер жителі громади зможуть отримати кваліфіковану допомогу поліцейських в Болехові», - зазначив міський голова Богдан Мельник. 
Начальник поліції області Володимир Голубош подякував представникам влади  та громаді за ініціативу і співпрацю, завдяки якій у Болехові відкрили поліцейську станцію, а також звернув увагу на те, що це не перша така станція в області і їхня робота вже себе виправдала: «Завдяки таким поліцейським станціям криміногенна обстановка у населених пунктах покращується. Забезпечується спокій громадян, поліпшується реагування поліції на заяви та повідомлення про кримінальні й адміністративні правопорушення або події. Те, що поліція поруч – уже є профілактикою злочинності. На цьому ми не зупинимося, наступний проєкт, який плануємо реалізувати, «Поліцейський офіцер громади», - зазначив Володимир Голубош.
Секретар міської ради Ігор Герецький звернув увагу те, що для допомоги правоохоронцям у службі на головних автошляхах міста додатково встановлено сучасні камерами відеоспостереження. За його словами, робота у цьому напрямку продовжується, з міського бюджету виділені кошти на придбання додаткових відеокамер.
За християнською традицією митрофорний проієрей, отець-декан Болехівського деканату ПЦУ Іван Петрів провів обряд освячення адмінбудівлі та службового транспорту поліції. 
Віднині кожен житель громади матиме можливість отримати швидку і якісну допомогу в разі потреби на місці, а поліцейським буде значно  простіше і швидше реагувати на правопорушення у населених пунктах громади. Це дасть можливість жителям громади жити безпечніше та спокійніше. 

У Болехові продовжили карантин до 22 червня та послабили карантинні заходи

Сьогодні, 22 травня 2020 року, відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної...

З 16 травня 2020 року відновлено роботу агропродовольчого ринку у місті Болехові

Сьогодні, 15 травня 2020 року, у Болехівській міській раді відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з...

Міський голова Богдан Мельник відвідав фестиваль карильйонного і дзвонового мистецтва у Гошеві

Сьогодні, 28 серпня 2019 року, на Ясній Горі у Гошеві відбувся П’ятий міжнародний фестиваль карильйонного і дзвонового мистецтва, приурочений X-ій річниці накладання коронації Чудотворної ікони Гошівської Божої Матері. Розпочалося дійство...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація