Вдячні за допомогу та співпрацю!
15 кві, 2022 0 Коментарів 826 Переглядів

Вдячні за допомогу та співпрацю!

У цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі проти рашистського зла. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити Збройні Сили України усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.

Я гордий тим, що у нашій громаді теж живуть щирі, дружні, чуйні, добрі люди, які з перших днів війни об’єдналися заради однієї мети, - захистити свободу та незалежність України, перемогти ворога та якомога швидше повернутися до мирного життя.

Ви відгукнулися на наші заклики надати тимчасове житло вимушеним переселенцям і сьогодні у нашій громаді знайшли прихисток понад дві тисячі мешканців тих областей, де тривають воєнні дії. Ви миттєво організувалися для організації побуту переселенців у закладах освіти, для збору продуктів харчування, медикаментів, одягу та всього необхідного. Ви телефонуєте, пишете, пропонуєте допомогу з різних куточків світу. Щодня ви доставляєте вантажі  з продуктами харчування, засобами гігієни, постільною білизною та іншими потрібними речами. Щодня ви відправляєте різну допомогу Збройним Силам України та жителям населених пунктів на передовій. Завдяки вам та гуманітарній допомозі з Європи, вже понад місяць у нашій громаді безкоштовно харчуються понад 100 вимушених переселенців. Ви даєте відчути нашу єдність і непереможність.

Я щиро дякую кожному з вас за небайдужість, самовідданість та готовність прийти на допомогу нужденним у цей важкий воєнний час.
Велике дякую нашим міжнародним друзям і партнерам, волонтерам та всім, хто долучився до збору гуманітарних вантажів, які отримала наша громада.

Завдяки вашим старанням, прагненням, чуйності і доброті в нашої громади та всієї України – європейське майбутнє!
Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Вірю, що така підтримка з тилу неабияк додасть сил та віри нашим Збройним Силам та пришвидшить перемогу над російськими загарбниками. В єдності і підтримці наша перемога!

Дякую за все! Разом переможемо! 

Слава Україні! Героям Слава!

Міський голова                                        Іван Яцинин

Шановні жителі Болехівської територіальної громади!

У зв’язку із військовою агресією Росії наша держава переходить у режим тотальної оборони. Кожен крок загарбника зустрічає шалений опір. Наші Збройні сили мають не тільки зброю, а й беззаперечну підтримку свого народу. Українці, як завжди у критичні...

Росія розпочала нову військову операцію проти нашої держави, по всій території України запроваджено

Сьогодні вранці Росія розпочала нову військову операцію проти нашої держави. Це нічим не виправдане брехливе й цинічне вторгнення. Відбуваються удари по військових та інших важливих оборонних об'єктах, атаковані прикордонні підрозділи, деградувала...

Пам’ятаємо. Перемагаємо…

Вся історія людства, на жаль, це історія війн. Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою у нашій історії. Весь світ щороку вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, жертв цієї страшної війни. Друга світова війна в свої горнила...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація