Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Національної гвардії України
24 бер, 2023 0 Коментарів 321 Перегляд

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Національної гвардії України

Шановні воїни-гвардійці!

Щиро вітаю вас із Днем Національної гвардії України! Сьогодні ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Національної гвардії України служать справі зміцнення oбoрoнoздатнoсті та підвищення безпеки нашої держави. Тих, хто з гідністю і честю боронить свободу країни та її громадян.

Реалії сьогодення ставлять перед вами нові виклики і випробування, які вимагають рішучих дій.  Без сумніву ви, свідомо зробивши свій патріотичний вибір, здобули повагу та вдячність усього українського народу. Стали учасниками доленосних для України подій, гідно витримуючи усі ці випробування.

Від імені Болехівської територіальної громади дякую кожному нацгвардійцю за вірність Присязі, відданості Українському народові!
Щиро бажаю усім гвардійцям, міцного здоров`я, успіхів у військовій підготовці,  миру і злагоди, сил та оптимізму, впевненості у завтрашньому дні, удачі та перемог у військових завданнях. 
Хай Господь вас обороняє, людська вдячність та любов до рідної землі надають вам наснаги у нелегкій і відповідальній справі служіння Українському народу.  

Низький уклін усім ветеранам та вічна пам’ять військовослужбовцям, які віддали найдорожче - своє життя за встановлення миру і спокою на рідній землі.

Слава Національній гвардії України!
Вічна шана та пам’ять загиблим Героям!
Ваш подвиг не забудемо ніколи! 

З повагою, міський голова                                                                                                           Іван Яцинин

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем житлово-комунального господарства та побутового

Шановні працівники підприємств житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення! Щиро вітаю вас з професійним святом та висловлюю вдячність за нелегку і вкрай важливу роботу – забезпечення комфортних умов життя мешканцям...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Національної поліції України!

Шановні працівники Національної поліції! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем Національної поліції України! Поліцейський - це людина, яка взяла на себе відповідальність за безпеку інших людей. Ви, стоячи на варті закону, забезпечуєте...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, захисники України!. Від щирого серця вітаю вас з професійним святом-Днем Збройних Сил України. Це свято має для всіх українців особливе значення. Адже Україна вперше за роки незалежності зі зброєю в руках відстоює своє...

0 Коментарів

Авторизація