Привітання міського голови з Днем працівників торгівлі
28 лип, 2023 0 Коментарів 175 Переглядів

Привітання міського голови з Днем працівників торгівлі

Шановні працівники торгівлі! Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Наше повсякденне життя, з його турботами і потребами, неможливо уявити без сфери торгівлі. Ви є представниками тієї важливої професії, яка покликана щоденно задовольняти потреби населення.

Розвиток торговельної мережі, висока якість надання послуг та культура обслуговування населення – це результат вашої непростої роботи. Від майстерності та професіоналізму кожного працівника, від продавця до директора, залежить зручність та комфорт мешканців нашої громади.
Дякую вам, що в цей непростий час, ви, працівники торгівлі, підлаштовуєтеся під реалії сьогодення. У час нестабільності та загроз ракетних обстрілів залишаєтеся віддані своїй професії та надаєте якісні послуги громадянам нашої громади.

У день професійного свята бажаємо вам здоров’я, стабільності в роботі, впевненості у завтрашньому дні, нових професійних досягнень, надійних ділових партнерів, привітних покупців, достатку і благополуччя та миру нам всім після перемоги над московським злом!
Нехай ваша робота приносить людям радість, а у відповідь ви завжди отримуйте тільки подяки і радісні посмішки! Хай з кожним днем зміцнюється престиж обраної вами професії, а успіх та щастя будуть вашими супутниками назавжди.

Все буде Україна!

З повагою,  міський голова                                                                 Іван Яцинин

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем працівників торгівлі!

Шановні працівники торгівлі Болехівської територіальної громади! Щиро вітаю вас з професійним святом! Сьогодні неможливо уявити своє життя без магазинів, ринків та кафе. По стану торгівлі прийнято судити про економічний розвиток регіону та окремого...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем працівників торгівлі!

Шановні працівники торгівлі Болехівської громади! Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем працівників торгівлі! Ви виконуєте важливу місію, постачаючи споживачам продукцію як вітчизняних, так і зарубіжних товаровиробників та задовольняючи тим...

Привітання міського голови з Днем працівників торгівлі!

Шановні ветерани та працівники сфери торгівлі Болехівщини! В останню липневу неділю в Україні вшановують всіх, хто так чи інакше пов'язаний з торгівлею. Указом Президента України встановлено відзначення Дня працівників торгівлі ще з 1995 року. З...

0 Коментарів

Авторизація