Триває прийом заявок на Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді»
29 гру, 2022 0 Коментарів 361 Перегляд

Триває прийом заявок на Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді»

Інститут політико-правових та релігійних досліджень з нагоди відзначення Дня Соборності України проводить Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді».
Метою конкурсу є підтримка обдарованої молоді; підвищення рівня обізнаності про історію становлення України, створення умов для її творчого зростання.
Пріоритетні напрямки Конкурсу: зміцнення національної єдності; консолідація українського суспільства; відновлення і збереження історичної пам’яті українського народу; національно-патріотичне виховання молоді; суспільний діалог задля національної ідентичності; героїчне протистояння Українського народу; свобода світогляду, віросповідання та капеланство; інша тематика, виходячи з пріоритетних напрямків.
До участі у Конкурсі запрошуються учні, члени Малої академії наук України, студенти закладів вищої освіти, аспіранти закладів вищої освіти та наукових установ України.
Конкурс проходить з 10. 10. 2022 по 22. 01. 2023 р.
Прийом конкурсних робіт забезпечується з 10. 10. 2022 по 06. 01. 2023 р. Оцінювання конкурсних робіт експертною радою — до 18. 01. 2023 р. Оголошення переможців — 22 .01. 2023 р.
Конкурсні роботи разом з заявкою направляються на е-адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (e-mail: institute2014@ukr.net), вказавши у темі повідомлення «На конкурс».

Оголошено Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади»
Інші новини чер. 2022

Оголошено Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та

Міністерство розвитку громад та територій України разом із «Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» та ГО «Інтерньюз-Україна» проводить Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого...

Запрошуємо до конкурсу дитячої творчості «Книгу творять діти»
Інші новини кві. 2021

Запрошуємо до конкурсу дитячої творчості «Книгу творять діти»

Державний комітет телебачення і радіомовлення України повідомляє, що цього року започатковано Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Книгу творять діти». Його засновниками стала низка вітчизняних видавництв, серед яких – державні видавництва, що...

Долучайтеся до Всеукраїнського конкурсу «Волонтерство: від усвідомлення до дії»
Інші новини жов. 2020

Долучайтеся до Всеукраїнського конкурсу «Волонтерство: від усвідомлення до дії»

Приурочений конкурс Міжнародному дню волонтера. Для участі у конкурсі до 15 листопада 2020 року необхідно заповнити онлайн-форму: http://bit.do/fKn5k З Положенням про Конкурс можна ознайомитися за посиланням: http://bit.do/fKn5r Конкурс провадиться...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація