День Збройних Сил України
06 гру, 2019 0 Коментарів 696 Переглядів

День Збройних Сил України

Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України». Саме свято - День Збройних Сил України було встановлено у 1993-му році постановою Верховної Ради України від 19-го жовтня № 3528-XII.
Не дивлячись на виниклі економічні та інші труднощі, які випали на долю нової незалежної української держави з розпадом Радянського Союзу, діючому складу українських військових вдалося не лише зберегти високий професіоналізм, боєготовність і хороші армійські традиції, але і стати однією з найсучасніших і боєздатних армій на пострадянському просторі. На сьогоднішній день сили українських миротворців широко затребувані всім світовим співтовариством, що свідчить і про високі технічні можливості, і про довіру до професійної підготовки військовослужбовців Збройних Сил України.


За даними проекту DilovaMova.com, до складу української армії входять всі роди військ, які представлені Повітряними і Військово-морськими силами України, а також Сухопутними військами. У структуру Сухопутних військ входить армійська авіація і аеромобільні війська, механізовані і танкові війська, ракетні війська і артилерія, високомобільні десантні війська і Війська протиповітряної оборони. У структуру Повітряних сил включені винищувальна і штурмова авіація, розвідувальна, транспортна і бомбардувальна авіація, зенітно-ракетні та радіотехнічні війська.
Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.
У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!

Кабмін затвердив перенесення робочих днів у 2020 році
Інші новини лис. 2019

Кабмін затвердив перенесення робочих днів у 2020 році

Зокрема, з метою забезпечення раціонального використання робочого часу та створення сприятливих умов для святкування у 2020 році 7 січня - Різдва Христового уряд рекомендував керівникам підприємств, установ та організацій (окрім органів Пенсійного...

Внесено зміни до законодавства України щодо виконання військового обов’язку
Інші новини жов. 2019

Внесено зміни до законодавства України щодо виконання військового обов’язку

17 жовтня під час засідання Верховної Ради України прийнято Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виконання військового обов’язку та проходження військової служби». Відповідний законопроект № 0906 підтримали 278 народних...

Кількість жінок у нашому війську за десять років збільшилась у 15 разів
Інші новини вер. 2019

Кількість жінок у нашому війську за десять років збільшилась у 15 разів

У сучасній Україні Збройні сили доволі тривалий час залишалися традиційно одними з найконсервативніших щодо питання перебування жінок на військовій службі. Військові дії на Сході країни внесли свої корективи. Дівчата не змогли залишатися вдома, коли...

0 Коментарів

Авторизація