Міністерство оборони України презентувало інформаційну кампанію “Оновлюй дані у ТЦК”
05 вер, 2023 0 Коментарів 391 Перегляд

Міністерство оборони України презентувало інформаційну кампанію “Оновлюй дані у ТЦК”

Міністерство оборони України презентувало інформаційну кампанію “Оновлюй дані у ТЦК”, яка покликана актуалізувати дані щодо мобілізаційного потенціалу країни та посилити спроможності Збройних сил у відбитті російської агресії проти України.

Начальник управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ Збройних Сил України полковник Роман Горбач наголосив, що оновлення даних та мобілізація — це різні речі, тому не варто хвилюватись, що особу терміново заберуть у військо.

“Оновити дані — це наповнити картотеки територіальних центрів комплектування дуже важливою інформацією, яка в подальшому вже буде в нагоді для оповіщення громадян і здійснення мобілізації. Але хотів би підкреслити, що оновлення даних і мобілізація — це зовсім різні речі. Про поновлення даних в наших картотеках і базах ми повинні були думати ще в мирний час, а зараз - це виклик. Тому ця інформаційна кампанія має для оборони держави дуже велике значення, і якщо громадяни усвідомлять важливість оновлення військово-облікових даних ТЦК, це значно спростить систему роботи”, - наголосив Горбач.

Він додав, що самостійне оновлення даних в ТЦК дозволило б уникнути і багатьох проблем на вулицях, коли громадянам вручають повістки та просять прийти у військкомат саме для цієї процедури. За словами Горбача, значна кількість працівників військкоматів відволікається від своєї роботи саме для вручення повісток. 

“Якщо громадяни самі будуть це робити, то весь цей ресурс звільниться для того, щоб було менше черг у ТЦК”, - зазначив він.

Мобілізація в умовах воєнного стану
Інші новини бер. 2022

Мобілізація в умовах воєнного стану

В умовах воєнного стану, який діє на території України з 24 лютого, окремої актуальності набуває питання проведення загальної мобілізації. 15 березня на брифінгу-роз’ясненні «Все про мобілізацію в умовах воєнного стану» головний спікер - начальник...

Держава починається із сильної армії
Інші новини гру. 2021

Держава починається із сильної армії

Розпочалися заходи з відзначення 30-ї річниці Збройних сил України. Українці впевнені у своєму війську, довіряють йому, пишаються його перемогами та разом переживають біль втрат. Зараз Збройні сили України перебувають в авангарді боротьби...

Доступ до інформаційних даних про межі територіальних громад відкрито
Інші новини сер. 2021

Доступ до інформаційних даних про межі територіальних громад відкрито

Новий набір інформаційно-довідкових даних про межі територіальних громад вже у відкритому доступі на Публічній кадастровій карті. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Роман...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація