Онлайн-платформи, які надають психологічну допомогу
13 лис, 2023 0 Коментарів 182 Перегляди

Онлайн-платформи, які надають психологічну допомогу

В Україні функціонує досить багато онлайн-проєктів для підтримки ментального здоров’я. Про деякі з них розповіли в межах Всеукраїнської програми «Ти як?», ініційованої Першою леді Оленою Зеленською.

Онлайн-платформа «Розкажи мені»
Тут надають безоплатну психологічну допомогу. Якщо ви відчуваєте тривогу або близькі до депресії – залиште заявку за посиланням. З вами зв’яжеться спеціаліст.
Соціальний проєкт «Разом»
Фахівці проєкту надають безкоштовні онлайн-консультування для повнолітніх (загалом три консультації по 30 хвилин). Дізнатися більше можна тут.
Проєкт PsyHelpUA
Сюди можна звернутися, якщо у вас спостерігаються, зокрема, посттравматичний синдром, панічні атаки, тривожний стан тощо. Також фахівці можуть надати психологічну допомогу вашій дитині. Замовити сесію можна тут.
Інтернет-платформа «Хаб стійкості»
«Хаб стійкості» створений, щоб надавати послуги психологічної підтримки та публікувати дієві поради. За цим посиланням ви можете записатися на консультацію або поспілкуватися зі спеціалістом у режимі відеоконференції.

Добірка центрів, де родини з дітьми можуть отримати підтримку
Інші новини вер. 2023

Добірка центрів, де родини з дітьми можуть отримати підтримку

Там нададуть психологічну, юридичну, гуманітарну чи іншу допомогу сім’ям, які переїхали через війну або опинились у скрутній ситуації. Перелік таких локацій пропонує Українська мережа за права дитини. Осередки БФ «Голоси дітей» Вони працюють у 13...

«Подія» допомагає українцям за кордоном
Інші новини січ. 2023

«Подія» допомагає українцям за кордоном

Для українців, які були вимушені виїхати за кордон, створили застосунок «Подія». Через нього можна отримати психологічну та юридичну допомогу, дізнатися про гуртки для дітей, проведення зустрічей, конференцій тощо. Долучитися може будь-хто охочий, а...

Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану
Інші новини вер. 2022

Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану

Хто може отримати психологічну та правову допомогу? Люди з інвалідністю, близькі родичі та опікуни(-ки), які знаходяться закордоном чи в Україні. Допомога може надаватись як дорослим, так і за потреби дітям. Яку допомогу можна отримати? •...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація