Відбулося третє засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність"
16 лис, 2023 0 Коментарів 150 Переглядів

Відбулося третє засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність"

Робоча група "Прозорість та підзвітність " заслухала голів ще трьох територіальних громад Прикарпаття 
Вчора відбулося третє засідання робочої групи з контролю за належним використанням бюджетних коштів, яке провела Світлана Онищук. 
У межах засідання долучили до роботи групи правоохоронні органи. Задля цього підписали меморандум про співпрацю між  Івано-Франківською обласною державною адміністрацією  та обласним управлінням стратегічних розслідувань.

Також заслухали представників трьох міських громад, бюджети яких отримали найбільші надходження від військового ПДФО.
За результатами роботи група рекомендувала головам громад оптимізувати  бюджетні видатки та скасувати тендерні закупівлі, що стосуються питань благоустрою та господарської діяльності, щоби сповна забезпечити потреби військових.

Так, уже маємо результати діяльності робочої  групи "Прозорість та підзвітність" - в одній з громад скасували тендерні закупівлі на близько 3 млн грн. 

Під час засідання доручили Держаудитслужбі взяти на особливий контроль тендерні закупівлі, які проводять в територіальних громадах, бюджети яких отримують чималі кошти від військового ПДФО. 

Зазначимо, що голови громад, які доповідали на засіданні групи, готові підсилити сили ППО області додатковими автомобілями.

Прозорість і підзвітність  - в дії
Інші новини жов. 2023

Прозорість і підзвітність - в дії

Сьогодні громади, регіони, вся Україна має спільну мету, тож маємо бути єдиними та послідовними у питаннях протидії корупції та дезінформації. Не припустимі жодні подвійні стандарти та толерування зловживань ресурсами платників податків чи службовим...

Інформаційно-просвітницька зустріч з питань проектного менеджменту
Інші новини сер. 2023

Інформаційно-просвітницька зустріч з питань проектного менеджменту

Перший заступник міського голови Василь Юрочко та начальниця відділу з питань економіки, інвестицій та туризму міськвиконкому Галина Васильків взяли участь у виїзній інформаційно-просвітницькій сесії. Вона проводилася у рамках ініціативи «Проектна...

ЦВК призначила на 25 жовтня перші вибори депутатів та голів різних рівнів у 24 регіонах
Інші новини сер. 2020

ЦВК призначила на 25 жовтня перші вибори депутатів та голів різних рівнів у 24 регіонах

8 серпня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, під час якого комісія призначила на неділю, 25 жовтня 2020 року, 1441 перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних,...

0 Коментарів

Авторизація