Архітектор та дизайнер середовища  Назарій Дубів відзначений Подякою Івано-Франківської ОДА
15 гру, 2023 0 Коментарів 156 Переглядів

Архітектор та дизайнер середовища Назарій Дубів відзначений Подякою Івано-Франківської ОДА

Таку відзнаку Назарій Дубів отримав за створення інноваційних рішень для підвищення туристичної привабливості комплексної пам’ятки природи загальнодержавного значення «Скелі Довбуша» у рамках проєкту «Бойківські Карпати».

Проєкт "Бойківські Карпати" упродовж 2023 року реалізовували департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської обласної державної адміністрації за партнерської участі 12 територіальних громад Прикарпаття і волонтерів.

Проєкт не став би настільки результативним, комплексним і цікавим без залученням волонтерів, які суттєво вплинули на його якість.
Волонтери упродовж 2023 року витрачали свій час, здоров'я і навіть кошти, ділились з учасникам проєкту досвідами і знаннями.

Окрім Назарія Дубіва, відповідно до розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації Подяками відзначено й інших волонтерів Прикарпаття, які зробили найбільший внесок у проєкт. 

Серед них: Кіптенко Вікторія, кандидат географічних наук, доцент Київського національного університету імені Тараса Шевченка; Лазоришин Ігор, журналіст газети «Галичина»;
Тимків Андрій, краєзнавець; Сокол Оксана, етнодизайнерка;
Тимошенко Тетяна, кандидат наук з державного управління, доцент Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана; Чернікова Любов, етнодизайнерка».

Вітаємо Назарія та дякуємо за цікаву і важливу роботу задля популяризації Скель Довбуша та нашого регіону - тривимірну модель і 3D візуалізацію історичної дерев’яної надбудови періоду Середньовіччя!

На Прикарпатті підбили підсумки проєкту "Бойківські Карпати"
Інші новини гру. 2023

На Прикарпатті підбили підсумки проєкту "Бойківські Карпати"

Упродовж 2023 року департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської обласної державної адміністрації за партнерської участі 12 територіальних громад Прикарпаття і волонтерів реалізовували експериментальний проєкт...

Реалізовано ініціативу «Бойківські Карпати: ІМЕНА»
Інші новини лис. 2023

Реалізовано ініціативу «Бойківські Карпати: ІМЕНА»

У рамках проєкту «Бойківські Карпати» реалізовано ініціативу «Бойківські Карпати: ІМЕНА». Мета – розповісти про людей різного віку, походження, професій, які своєю працею примножують соціокультурний розвиток Східної Бойківщини, допомагають зберігати...

На Прикарпатті розпочалась акція «Я досліджую Бойківські Карпати»: як взяти участь
Інші новини травень. 2023

На Прикарпатті розпочалась акція «Я досліджую Бойківські Карпати»: як взяти участь

На Прикарпатті проведуть інста-акцію «Я досліджую Бойківські Карпати». ЇЇ мета – привернути увагу до Східної Бойківщини, відкрити її для себе та побачити, настільки красивий, багатий і гостинний цей край. Для участі необхідно: Відвідати і...

0 Коментарів

Авторизація