Відкрито реєстрацію на національний конкурс «Благодійна Україна»
05 лют, 2024 0 Коментарів 100 Переглядів

Відкрито реєстрацію на національний конкурс «Благодійна Україна»

Цьогоріч Національний конкурс «Благодійна Україна» відбудеться 17-й раз поспіль. Це єдиний чинний загальнонаціональний проєкт з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних і волонтерських ініціатив в Україні. Його проводить Асоціація благодійників України.
За підсумком конкурсу кращих доброчинців — благодійників, волонтерів і меценатів країни — відзначають унікальною нагородою «Ангел добра».
Восени 2023 року стартував новий етап Національного конкурсу «Благодійна Україна-2023» — «Благодійність на захисті України».
У ньому можуть брати участь бізнесові структури, благодійні та громадські фонди й організації, волонтери, громадські діячі та благодійники (бізнес і приватні особи), які надавали благодійну допомогу у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року.
Щоб узяти участь, необхідно заповнити конкурсну заявку (.doc) та надіслати її до 30 квітня 2024 року (включно) на пошту konkurs@blagoukraine.org.
Деталі та додаткову інформацію шукайте на сайті: www.blagoukraine.org.

Реєстрація заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України»
Інші новини січ. 2024

Реєстрація заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті

Заявки на Національний конкурс “Благодійна Україна-2023” приймаються до 30 квітня 2024 року (включно). Для участі у конкурсі необхіно заповнити заявку та надіслати її у форматі word на електронну адресу конкурсу: konkurs@blagoukraine.org. Детальніше...

Запрошуємо всіх подавати заявки на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України».
Інші новини кві. 2023

Запрошуємо всіх подавати заявки на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» –

Метою Конкурсу є всебічна підтримка волонтерського та благодійного руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про...

Ювілейний 15-ий Національний конкурс "Благодійна Україна-2021"
Інші новини лис. 2021

Ювілейний 15-ий Національний конкурс "Благодійна Україна-2021"

Навколо нас є багато людей, які роблять добрі справи, допомагають ближнім. Вони роблять це від чистого серця і часто не отримують навзаєм навіть простого «Дякую». Конкурс «Благодійна Україна» – прекрасний шанс вшанувати благодійників. Ви робите...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація