Неправильне харчування — серйозна проблема
26 бер, 2024 0 Коментарів 47 Переглядів

Неправильне харчування — серйозна проблема

У світі 1 людина з 5 помирає через те, що не їсть здорову їжу. Причина — забагато солі, недостатньо цільнозернових продуктів, свіжих овочів і фруктів.

Для того щоб навчити школярів правильно харчуватися, Центр громадського здоровʼя, ВООЗ та регіональні центри контролю і профілактики хвороб (ЦКПХ) запустили ініціативу «5 кроків до здорового харчування» у межах проєкту «Кожна школа — здорова школа». 
60 шкіл із Харківської, Кіровоградської, Івано-Франківської областей та м. Київ узяли участь у проєкті. Він тривав з листопада 2023 року по січень 2024-го.  

Близько 1 000 вчителів і 8 000 учнів долучилися до вебінарів, круглих столів та освітніх лекцій, щоб дізнатися більше про значення здорового харчування і його вплив на наше життя. Інтерактивні конкурси та вікторини допомогли дітям навчитися вибирати здорову їжу.
Якщо ви також хочете долучитися до популяризації здорових харчових звичок, завантажуйте матеріали за посиланням та поширюйте серед знайомих: https://bit.ly/3PtH4ta.

Збалансоване харчування для попередження ризику ССЗ
Інші новини лис. 2023

Збалансоване харчування для попередження ризику ССЗ

"Твоє серце любить смачну здорову їжу! Найпростіше, що можна зробити для здоров'я серцево-судинної системи — стежити за тим, які продукти ти додаєш до свого раціону. Переїдання, недостатнє споживання овочів та фруктів, безконтрольне вживання...

7 червня – Всесвітній день безпеки харчових продуктів
Інші новини чер. 2021

7 червня – Всесвітній день безпеки харчових продуктів

Щороку 7 червня відзначається Всесвітній день безпеки харчових продуктів. Європейський Союз визначив безпечність харчових продуктів одним з головних пріоритетів своєї політики. Небезпечні продукти харчування, що містять хвороботворні бактерії,...

Уряд затвердив план заходів щодо реалізації реформи шкільного харчування
Інші новини сер. 2020

Уряд затвердив план заходів щодо реалізації реформи шкільного харчування

5 серпня, на засіданні Кабінету Міністрів України затверджено план заходів з реформування системи шкільного харчування, реалізація якого розпочнеться вже у цьому місяці. Дане рішення прийнято в рамках реалізації Національної стратегії щодо розбудови...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація