1 год  ·  Міністерство у справах ветеранів України запустило е-Карту вакансій державної служби та органів місцевого самоврядування для ветеранів та ветеранок.
05 сер, 2024 0 Коментарів 52 Перегляди

1 год · Міністерство у справах ветеранів України запустило е-Карту вакансій державної служби та органів місцевого самоврядування для ветеранів та ветеранок.

Міністерство у справах ветеранів України запустило е-Карту вакансій державної служби та органів місцевого самоврядування для ветеранів та ветеранок. 
Cервіс уже доступний на веб-платформі е-Ветеран — https://eveteran.gov.ua/ та візуалізує інформацію про вакансії державних органів, органів місцевого самоврядування та військових адміністрацій по всій Україні.
Мета — полегшити ветеранам та ветеранкам війни процес пошуку роботи та сприяти їхньому працевлаштуванню на державну службу. 
Користувачі можуть обрати для себе вакансії у різних регіонах країни, а також отримати детальну інформацію про функціональні обов'язки, вимоги до кандидатів, рівень заробітної плати та контакти для зворотного зв'язку, перейшовши до вкладки "Таблиця".
До слова, сьогодні у Мінветеранів понад 17% штату – це ветерани і ветеранки, члени їхніх родин і сімей загиблих, діючих військовослужбовців, колишні військовополонені. 
Станом на 5 серпня на е-Карті розміщено 170 вакансії, з них 92 – на державній службі, 37 — в органах місцевого самоврядування, 41 – у військових адміністраціях. Вакансії оновлюються в реальному часі, щоденно, забезпечуючи актуальність інформації.
Розробка е-Карти вакансій здійснювалась у співпраці з Національним агентством України з питань державної служби (НАДС) та Міжнародною організацією з міграції (МОМ).

Стартує безкоштовне навчання для ветеранів та ветеранок
Інші новини кві. 2024

Стартує безкоштовне навчання для ветеранів та ветеранок

ГО «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення». Старт навчання...

Оголошено відбір на проєкт «Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в ОМС»
Інші новини бер. 2023

Оголошено відбір на проєкт «Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби

На навчання запрошують ветеранів та ветеранок, які планують реалізувати себе на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування. Відкрито реєстрацію для участі у безкоштовній сертифікатній програмі «Урядування в умовах в умовах...

Про фінансову допомогу ветеранам та членам їх сімей
Інші новини чер. 2022

Про фінансову допомогу ветеранам та членам їх сімей

Відповідно до Положення про Міністерство у справах ветеранів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 р. № 1175 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 травня 2022 р. № 605) одним із основних...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

І знову перемоги!

І знову перемоги!

02 травень, 2024 0

Авторизація