Тиждень громадянського суспільства
03 вер, 2024 0 Коментарів 42 Перегляди

Тиждень громадянського суспільства

Міністерство культури та інформаційної політики України повідомляє про початок підготовки до ІІ Тижня громадянського суспільства.
Тиждень проводитиметься в межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні. 
Цього року він буде проходити в період з 09 вересня до 15 вересня 2024 року.
 
Партнерами МКІП у проведенні Тижня є Секретаріат Кабінету Міністрів України, центральні органи виконавчої влади, обласні військові адміністрації, ІСАР Єднання, Український незалежний центр політичних досліджень (УНЦПД) та Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ), які спільно реалізують проект «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України».

Водночас запрошуємо й інші заінтересовані організації (органи місцевого самоврядування, інститути громадянського суспільства, міжнародні організації) долучитися до проведення Тижня, запланувавши відповідні публічні заходи.
Якщо ваша організація планує провести подію в рамках Тижня громадянського суспільства, пропонуємо вам заповнити форму за посиланням: https://docs.google.com/.../1rVHrVU5zgxGmfcbd6D8b7l6.../edit. Відповіді приймаються до 02 вересня 2024 року. 

Якщо ви зацікавлені взяти участь як учасник та отримати Дайджест Тижня з анонсами подій – просимо вас заповнити наступну форму: https://docs.google.com/.../18Bu8CBXW2Pg8E5vmVVFhYMk.../edit. до 05 вересня 2024 року. 

Фондом Східна Європа спільно з Українським інститутом створено онлайн-курс «Історія українського громадянського суспільства» на Освітній онлайн платформі Зрозуміло!
Інші новини кві. 2024

Фондом Східна Європа спільно з Українським інститутом створено онлайн-курс «Історія українського

Онлайн-курс «Історія українського громадянського суспільства» про суспільно-політичні події та процеси на шляху становлення українського громадянського суспільства. Цей курс створений для представниць і представників громадського сектору, органів...

РОЗПОЧАТО КОНКУРС ІСТОРІЙ “ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО, БІЗНЕС ТА ВЛАДА — КРАЩІ ПРАКТИКИ СПІВПРАЦІ”
Інші новини лип. 2022

РОЗПОЧАТО КОНКУРС ІСТОРІЙ “ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО, БІЗНЕС ТА ВЛАДА — КРАЩІ ПРАКТИКИ СПІВПРАЦІ”

З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну українці вчергове об’єдналися заради спільної мети: захистити нашу державу. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, організації громадянського суспільства і бізнес разом...

500 представників громадського сектору зі всієї України долучилися до обговорення Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору
Інші новини бер. 2021

500 представників громадського сектору зі всієї України долучилися до обговорення Національної

На етапі громадського обговорення до проекту Національної стратегії надійшли десятки пропозицій, які будуть враховуватися при підготовці фінального варіанту документу та плану дій з його реалізації. Громадські обговорення Національної стратегії зі...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація