Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації по всій території України
25 бер, 2020 0 Коментарів 497 Переглядів

Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації по всій території України

Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів, до 24 квітня 2020 року. Таке рішення прийняте сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів.
«Уряд діє за визначеним планом боротьби з поширенням коронавірусної інфекції. І сьогоднішнє рішення обумовлене тим, що випадки захворювання на COVID-19 вже виявлені в 13 областях та місті Києві», - зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
Він наголосив, що режим надзвичайної ситуації не обмежує конституційні права громадян, а лише консолідує зусилля для подолання загрози.
Також Денис Шмигаль зазначив, що Уряд в боротьбі з поширенням коронавірусної інфекції діє за визначеним планом. Крім того, працює в даному питанні з міжнародними партнерами. Вчора був проведений перший телеміст з китайськими лікарями, які поділилися своїм досвідом. Також разом з Офісом Президента йде робота для збільшення поставок тестів в Україну. 
Заступника міністра охорони здоров’я, головного державного санітарного лікаря призначено керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня.

Уряд прийняв рішення про заборону пасажирських перевезень та обмежив кількість учасників масових заходів 10 особами
Інші новини бер. 2020

Уряд прийняв рішення про заборону пасажирських перевезень та обмежив кількість учасників масових

На виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Постановою...

Верховна Рада призначила Прем’єр-міністром України Дениса Шмигаля
Інші новини бер. 2020

Верховна Рада призначила Прем’єр-міністром України Дениса Шмигаля

Верховна Рада України призначила Прем’єр-міністром України Дениса Шмигаля. За таке рішення проголосував 291 народний депутат. У своєму вступному слові Денис Шмигаль зазначив, що продовжить усі починання та реформи попереднього Уряду. Однак,...

Олексій Гончарук: З е-посвідченням водія можна буде реєструватися на авіарейс чи поїзд
Інші новини січ. 2020

Олексій Гончарук: З е-посвідченням водія можна буде реєструватися на авіарейс чи поїзд

Для посвідчення особи під час внутрішніх подорожей по Україні літаком чи поїздом можна буде використовувати е-посвідчення водія в мобільному додатку "ДіЯ" замість паспорта. Це експериментальний проект, який сьогодні затвердив Уряд на своєму...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація