СЕС у домогосподарствах – вигідна інвестиція у власну енергонезалежність
30 вер, 2020 0 Коментарів 629 Переглядів

СЕС у домогосподарствах – вигідна інвестиція у власну енергонезалежність

За останні кілька років попит на СЕС зростає в геометричній прогресії. І на сьогодні вже більше 25 тис. домогосподарств усвідомлюють вигоду від власних СЕС, а саме:

самостійно генерувати енергію та забезпечувати свої потреби;
економити на платіжках за комунальні послуги;
моніторити енергоспоживання та ставати більш енергоефективними, адже чим більше енергії заощаджуєш, тим більше реалізуєш в мережу.
«Окрім цього, СЕС домогосподарств позитивно впливає на роботу енергосистеми, оскільки мала розподілена генерація сприяє зменшенню втрат в мережах», - повідомив Юрій Шафаренко, заступник Голови Держенергоефективності, у коментарі для каналу «Еспресо».
Нагадаємо, що Держенергоефективності за підтримки ЄС запровадило інформаційну кампанію про переваги відновлюваних джерел енергії для населення «Чиста енергія для Вашої родини».
До Вашої уваги – цікавий відеоролик та практичні брошури про те, як стати енергонезалежним, на сайті Агентства: http://saee.gov.ua/uk/content/renewables.
«Переконаний, що кількість родин, охочих бути незалежними від енергопостачальників, збільшуватиметься у рази. Вартість технологій зменшується, а «чисті» джерела – відновлювані, подаровані природою, а значить їхнє використання вигідне в довгостроковій перспективі», - прокоментував Юрій Шафаренко.

Тепло з біопалива для вашої родини та громади - альтернатива газу
Інші новини сер. 2020

Тепло з біопалива для вашої родини та громади - альтернатива газу

Держенергоефективності розкриває альтернативні способи опалення у рамках інформаційної кампанії про відновлювані джерела енергії для домогосподарств. Серед дієвих рішень – використання твердопаливних котлів на брикетах чи пелетах або паливних...

Держенергоефективності розпочинає інформаційну кампанію «Чиста енергія для Вашої родини»
Інші новини сер. 2020

Держенергоефективності розпочинає інформаційну кампанію «Чиста енергія для Вашої родини»

Держенергоефективності за підтримки Проекту ЄС Twinning запроваджує інформаційно-роз’яснювальну кампанію, присвячену перевагам відновлюваних джерел енергії у домогосподарствах, – «Чиста енергія для Вашої родини». Кожну родину цікавить, як менше...

Україна продовжує удосконалювати законодавство відповідно до норм ЄС на шляху до декарбонізації та енергонезалежності
Інші новини лип. 2020

Україна продовжує удосконалювати законодавство відповідно до норм ЄС на шляху до декарбонізації та

Кроки України щодо декарбонізації економіки, прогрес в імплементації законодавства ЄС, а також роль і завдання «Green Deal» – усі ці питання обговорили керівництво Міненерго, Держенергоефективності, Посли Австрії та Італії в Україні, представники...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Веселі старти

Веселі старти

21 бер, 2024 0

Авторизація