Шановні виборці! Перевірте свої персональні дані у списку виборців
15 жов, 2020 0 Коментарів 893 Перегляди

Шановні виборці! Перевірте свої персональні дані у списку виборців

Відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Болехівської міської ради повідомляє про те, що на виборчі дільниці вже передані попередні списки виборців. А це значить, що незабаром кожен виборець отримає запрошення для участі у місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня 2020 року, та зможе ознайомитися з цим списком.
Перевірте свої дані в іменному запрошені на вибори. Воно повинно бути доставлено вам дільничною виборчою комісією не пізніш як за 10 днів до дня голосування.
Перевірте свої дані у списку виборців, який на надається для загального ознайомлення, у приміщенні дільничної виборчої комісії, до якої ви відноситесь за зареєстрованим місцем проживання.
Перевірте, чи правильно вказані ваші персональні дані:
  • прізвище, ім’я, по батькові;
  • дата народження;
  • зареєстроване місце проживання;
  • відсутність чи наявність відмітки про постійну нездатність самостійно пересуватись.
У разі виявлення вашої відсутності у попередньому списку виборців,   невідповідностей у персональних даних є ще 5 днів, до 19 жовтня включно, щоб внести відповідні зміни до Державного реєстру виборців та бути включеним до уточненого списку виборців на місцевих виборах.
Для цього вам потрібно з паспортом звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців за адресою: м.Болехів, вул. 24 Серпня, 25 або зробити це онлайн через сайт drv.gov.ua (кабінет виборця).
Відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Болехівської міської ради працює без вихідних, щоб кожен мав змогу перевірити свої персональні дані та, у разі потреби, написати відповідну заяву.

Звертаємо вашу увагу на те, що у день голосування зміни до уточненого списку виборців не вносяться!

Громадяни, які не мали зареєстрованого місця проживання, зможуть проголосувати на місцевих виборах 25 жовтня
Інші новини сер. 2020

Громадяни, які не мали зареєстрованого місця проживання, зможуть проголосувати на місцевих виборах

11 червня Центральна виборча комісія схвалила постанову «Про Порядок визначення виборчої адреси виборця, який не має зареєстрованого місця проживання». Цей документ надає можливість голосувати громадянам, які з різних причин не мають штампу...

Зміни виборчу адресу, щоб проголосувати на місцевих виборах за місцем фактичного проживання
Інші новини лип. 2020

Зміни виборчу адресу, щоб проголосувати на місцевих виборах за місцем фактичного проживання

До 9 вересня 2020 року виборці мають можливість змінити виборчу адресу без зміни місця реєстрації, що дозволить значній частині виборців проголосувати за місцем фактичного проживання на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. Виборчою адресою особи є...

ЯК ЗМІНИТИ ВИБОРЧУ АДРЕСУ НА МІСЦЕВИХ ВИБОРАХ-2020
Інші новини чер. 2020

ЯК ЗМІНИТИ ВИБОРЧУ АДРЕСУ НА МІСЦЕВИХ ВИБОРАХ-2020

Центральна виборча комісія 18 травня 2020 року затвердила порядок зміни виборчої адреси. Читайте про те, кому і для чого потрібно змінювати виборчу адресу та який порядок такої зміни. Виборчий кодекс України закріпив можливість зміни виборчої адреси...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація