МКІП створило Цифрову мапу подій до Дня Незалежності України
03 сер, 2021 0 Коментарів 719 Переглядів

МКІП створило Цифрову мапу подій до Дня Незалежності України

На Всеукраїнському форумі "Україна 30" під час презентації заходів до Дня Незалежності України Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко розповів про мистецькі заходи, визначні проекти для України, а також презентував Цифрову мапу подій.
Це національна єдина платформа, що висвітлюватиме події, які присвячені 30-й річниці незалежності. Проект охоплює всі області України. МКІП спільно з Обласними державними адміністраціями проведе понад 300 заходів в рамках святкування та відзначення Незалежності України. На Цифровій мапі кожна область має свою унікальну квітку-символ.
«Для того, щоб структурувати той масштаб заходів, які проводитимуться до 30-річчя Незалежності, МКІП було створено Цифрову мапу подій. Адже щоб з кількох сотень заходів, які ми реалізуватимемо з ОДА, обрати собі декілька до вподоби – треба дійсно мати витримку. Саме мапа подій і спрощує цю задачу: збираючи інформацію про кожен з них в одному місці», – прокоментував Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.
На Цифровій мапі подій в інтерактивному форматі відображатиметься місце, час та дата подій з розгорнутою інформацією про саму подію. Мапа також містить зручний функціонал пошуку за локацією та датою і посилання на соціальні мережі та інші зовнішні ресурси.
Завдяки Цифровій мапі користувач матиме змогу переглянути всю інформацію про події в конкретному місці та зможе спланувати відвідування.
Переглянути події до Дня Незалежності України можна за посиланням.

Відзначення 30-річчя незалежності України «Ти у мене єдина»
Інші новини сер. 2021

Відзначення 30-річчя незалежності України «Ти у мене єдина»

У межах відзначення 30-річчя незалежності України відбудеться понад 150 святкових заходів по всій країні. Адже 30 років незалежності – це справді знакова подія, яку неможливо вмістити у вузькі межі формальних святкувань. Тому що Україна – молода...

Президент України підписав Указ щодо відзначення 30-ї річниці незалежності України
Інші новини жов. 2020

Президент України підписав Указ щодо відзначення 30-ї річниці незалежності України

Учора Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №459/2020 «Про відзначення 30-ї річниці незалежності України». З метою гідного відзначення у 2021 році 30-ї річниці цієї визначної дати Кабінету міністрів України доручено у місячний строк...

Визначено основні заходи до Дня Незалежності України 2020 року
Інші новини сер. 2020

Визначено основні заходи до Дня Незалежності України 2020 року

Учора, 12 серпня, Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №318/2020 «Про відзначення 29-ї річниці незалежності України». Указом, з метою гідного відзначення у 2020 році 29-ї річниці незалежності України, доручено Кабінету міністрів...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація